Παρασκευή, 21 Αύγουστος 2015 20:21

ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: H Εθνική Ελλάδας εύκολα 3-0 σετ τη Γεωργία στη Μεγαλόπολη

Γράφτηκε από τον

Στο σχεδόν κατάμεστο από κόσμο κλειστό της Μεγαλόπολης η Εθνική ομάδα βόλεϊ των γυναικών νίκησε πριν λίγο σχετικά εύκολα με 3-0 την εθνική ομάδας της Γεωργίας, στο πρώτο από τα δύο ραντεβού των δύο ομάδων για την 4η αγωνιστική του European League 2015.


Η ελληνική ομάδα ήταν ανώτερη και έφτασε δίκαια στην νίκη. Πήρε πολύ εύκολα με 25-12 το πρώτο σετ ενώ στο δεύτερο σετ επικράτησε με 25-16, αφού ξεπέρασε την προσπάθεια αντίδρασης της Γεωργίας μέχρι το δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ όπου κέρδιζαν οι Ελληνίδες με 16-13.
Στο τρίτο σετ η εθνική ήταν και πάλι ανώτερη και επικράτησε εύκολα με 25-11.
Διαιτητές ήταν οι Szabo-Alexi Paul Catalin(Ρουμανία), Jurkovic Ksenija(Κροατία) και επόπτες οι Ηλίας Tσουμελέας (Καλαμάτα), Αντώνης Δοξαράς (Μεγαλόπολη), Πέτρος Γιαννακάκος (Γύθειο), Θεοδόσης Καραγιαννόπουλος (Αργος).
Ελλάδα (Καλμαζίδης): Χριστοδούλου, Βεργίδου, Κιόση, Βασιλαντωνάκη, Χαντάβα, Μερτέκη, Νομικού, Γιώτα, Λαμπρούση, Καββαδία, Αρτακιανού (λ), Κελεσίδου.

Στις 6 μ.μ. η αυριανή
δεύτερη αναμέτρηση

Ολοκληρώνεται αύριο το απόγευμα στις 6 στο κλειστό της Μεγαλόπολης με Ζωντανή μετάδοση από την ΕΡΤ2 το αγωνιστικό διήμερο της Ελληνικής Εθνικής ομάδας κόντρα στην αντίστοιχη της Γεωργίας.