Κυριακή, 23 Αύγουστος 2015 22:37

Στην Καλαμάτα η εθνική βόλεϊ γυναικών

Γράφτηκε από τον
Στην Καλαμάτα η εθνική βόλεϊ γυναικών

Την ευκαιρία να χαλαρώσουν μετά τους δύο αγώνες που έδωσαν την Παρασκευή και το Σάββατο στη Μεγαλόπολη, με τη Γεωργία, είχαν οι αθλήτριες της εθνικής βόλεϊ γυναικών, που βρέθηκαν για λίγες ώρες στην Καλαμάτα.


Οι βολεϊμπολίστριες της εθνικής μας ομάδας συνοδευόμενες από τον ομοσπονδιακό προπονητή Ηλία Καλματζίδη και τον συνεργάτη του Δήμο Φιλιππάτο, έφτασαν στην Καλαμάτα λίγο μετά τις 1.30 το μεσημέρι. Η στάση του ήταν στο Kalamata Beach Volley, όπου βρήκαν την ευκαιρία να απολαύσουν τον ήλιο και τη θάλασσα της πόλης μας και να κάνουν μπάνιο στην καταγάλανη θάλασσα.
Στο χώρο του Kalamata Beach Volley, την αποστολή της εθνικής υποδέχτηκαν τρεις από τους υπεύθυνους του αθλητικού χώρου, ο Μάνος Ξενάκης, ο Γιώργος Κουλιέρης και Κώστας Κουτράκης, γνωστοί βολεϊμπολίστες όχι μόνο στη Μεσσηνία, αλλά και σε όλη την Ελλάδα και έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους, ώστε να μη λείψει τίποτα από τις παίκτριες της εθνικής και να φύγουν με τις καλύτερες εντυπώσεις.
Θυμίζουμε ότι η εθνική μας ομάδα είναι πολύ κοντά στην πρόκρισή της στην 4άδα του European League, εν αναμονή φυσικά των υπολοίπων αποτελεσμάτων της αγωνιστικής χθες και σήμερα, μετά και τις δύο νίκες που σημείωσαν στους αγώνες που έδωσαν το διήμερο 21και 22 Αυγούστου στη Μεγαλόπολη κόντρα στην εθνική Γεωργίας.