Τετάρτη, 30 Σεπτέμβριος 2015 13:39

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Μια φιλική νίκη και μια ήττα ο Μεσσηνιακός στην Αθήνα

Γράφτηκε από τον

Δύο δυνατά φιλικά τεστ έδωσε το Σαββατοκύριακο η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Μεσσηνιακού στην Αθήνα.

Αντίπαλος ήταν ο Πορφύρας το Σάββατο και η ομάδα της Ευρυάλης την Κυριακή, με την Μεσσηνιακή ομάδα να μετρά μια νίκη και μια ήττα.
Στο πρώτο φιλικό του Σαββάτου νικήτρια αναδείχθηκε η καλαματιανή ομάδα με 2-3 (22-25, 25-19, 18-25, 25-17, 11-15). Την αποστολή του Μεσσηνιακού αποτελούσαν οι Σουρή, Ραμούνδου, Κωνσταντοπούλου, Σαμπάτη, Τζούλου, Χειλαδάκη, Σκλήρη, Παναγοπούλου, Μπεσή, Ζερίτη και Μπαξιβανάκη. Συνοδοί Ζεργιώτης, Χρονόπουλος. Αξιοσημείωτη η συμμετοχή της 14χρονης Σοφιτίνας Μπαξιβανάκη, από τις ακαδημίες του ΜΓΣ, για πρώτη φορά σε αγώνα υψηλής δυσκολίας,
Την Κυριακή, στο 2ο φιλικό αγώνα που έδωσε με την ομάδα της Ευρυάλης στην Γλυφάδα, ο Μεσσηνιακός ηττήθηκε με 3-0 σετ (25-18, 25-22, 25-21). Με τους δύο αγώνες δόθηκε η ευκαιρία στην προπονήτρια Γωγώ Σουρή να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα. Στο δεύτερο αγώνα αγωνίστηκαν όλες οι αθλήτριες, εκτός της Σουρή. Βρέθηκαν στο γήπεδο αρκετοί καλαματιανοί και συγγενείς των αθλητριών. Ήταν εκεί επίσης οι Δήμητρα Γεωργακοπούλου και Νάστα Σιρίνινα (πρώην αθλήτριες του Μεσσηνιακού που αγωνίζονται σε ομάδες της Α1 Κατηγορίας-Αστέρα Αγ. Δημητρίου και Μαρκόπουλο αντίστοιχα). Παρών ήταν και Νίκη Βυθούλκα.