Λίγες ώρες πριν από την κλήρωση του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδας (Τρίτη 28/3, 11 π.μ.), οι δημοσιογράφοι της "Ε" Παναγιώτης Φαντάκος και Κώστας Ηλιόπουλος αναλύουν τους αντιπάλους της "Μαύρης Θύελλας" και προβλέπουν τι θα βγάλει η κληρωτίδα.

Κατηγορία ΝΕΑ

Θέμα Κακαλέτρη - Παλαμάρα προέκυψε στην Πύλο, όπως αποκαλύπτουν στο "Τρίτο Ημίχρονο" οι δημοσιογράφοι της "Ελευθερίας" Παναγιώτης Φαντάκος και Κώστας Ηλιόπουλος.

Κατηγορία ΝΕΑ

Τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης Πάμισος - Καλαμάτα, που έληξε με σκορ 1-0 υπέρ της "Μαύρης Θύελλας".

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ρεβάνς που περιμένει… 30 χρόνια ο Ηλίας Μαστορέας ο θρίαμβος της μικτής παίδων Μεσσηνίας, η ήττα - "μαχαιριά" του Τσικλητήρα Πύλου και άλλα πολλά βρίσκονται στο επίκεντρο της εκπομπής "Τρίτο Ημίχρονο".

Κατηγορία ΝΕΑ

 Ο τελικός του κυπέλλου Μεσσηνίας και η… Καθαρά Δευτέρα φέρνουν το "Τρίτο Ημίχρονο" κοντά σας νωρίτερα από το συνηθισμένο.

Κατηγορία ΝΕΑ

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τον τελικό του Κυπέλλου Μεσσηνίας και το "Τρίτο Ημίχρονο" σας βάζει στο κλίμα του μεγάλου αγώνα της Τετάρτης.

Κατηγορία ΝΕΑ

Πιστό στο ραντεβού του κάθε Δευτέρα το "Τρίτο ημίχρονο" και οι δημοσιογράφοι Κώστας Ηλιόπουλος και Παναγιώτης Φαντάκος σχολιάζουν τα όσα έγιναν το Σαββατοκύριακο.

Κατηγορία ΝΕΑ

ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Σχολιάζοντας την ποδοσφαιρική δραστηριότητα στη Μεσσηνία

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Ποδόσφαιρο ή μπάσκετ
Ποδόσφαιρο ή μπάσκετ
Πρέπει να διαλέξεις μια απάντηση