Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 15:09

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Πρωτιές στους διασυλλογικούς αγώνες στίβου Κ16 στην Τρίπολη!

Γράφτηκε από τον

Με τέσσερις αθλητές συμμετείχε ο Σύλλογος Αθλουμένων Μεσσήνης στο διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου Κ16 της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου, που έγινε το περασμένο Σάββατο στην Τρίπολη.

Ο Σ.Α.Μ. επέστρεψε στη βάση του με τρία χρυσά μετάλλια, καθώς οι τρεις από τους τέσσερις αθλητές του, ανέβηκαν στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου! Συγκεκριμένα, ο Μίλτος Κοτσορώνης κέρδισε την 1η θέση στο αγώνισμα του τετραπλούν με επίδοση 15,75μ. που αποτελεί την 4η καλύτερη φετινή επίδοση στην χώρα μας στο αγώνισμα του τετραπλούν και παράλληλα εξασφάλισε την συμμετοχή στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας του πιάνοντας το όριο συμμετοχής!

Ο Γιώργος Μπενέτος κέρδισε τα 150μ, με επίδοση 18.54" πιάνοντας και αυτός το όριο συμμετοχής στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας.
Ο Θάνος Παπαθανασίου κέρδισε το αγώνισμα του ακοντισμού με επίδοση 29.93μ. Αξιόλογη εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Παναγιώτης Κοντόγεωργας, που τερμάτισε στην 8η θέση στο αγώνισμα των 80μ με επίδοση 10.36".
Τέλος να σημειωθεί ότι την περασμένη Κυριακή ο ΣΑΜ έλαβε μέρος και στο 2ο Ορεινό Αγώνα Δρόμου, με διαδρομές 11χλμ.,6χλμ.και 1χλμ (παιδικός αγώνας), που έγινε στο Χανδρινού. Συμμετείχαν ο Σπύρος Φωτάκης, που κατέλαβε την 3η θέση στον δρόμο των 11χλμ. με χρόνο 59.50' και η Βασιλική Κουσουλάκου, η οποία πραγματοποίησε αξιόλογη εμφάνιση και αυτή στο δρόμο των 11χλμ.