Πέμπτη, 24 Νοέμβριος 2016 13:50

Σημαντικές διακρίσεις της ΑΛΑΚ σε Αρκαδία και Λακωνία

Γράφτηκε από τον

Γεμάτο δράση και διακρίσεις ήταν το περασμένο Σαββατοκύριακο για την Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Καλαμάτας καθώς αθλητές της συμμετείχαν σε αγώνες οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν σε Αρκαδία και Λακωνία.

Μάλιστα η παρουσία τους συνδυάστηκε με πρωτιές (Πανταζόπουλος-Τσικρικάς) αλλά και τερματισμούς σε θέσεις βάθρου (Γκρούμας-Παπανικολάου, «Κανέλος», Αλεξόπουλος, Μπακόγιωργας) γεγονός το οποίο ήρθε να φανερώσει την υψηλή αγωνιστική τους ετοιμότητα.

Στον αγώνα ταχύτητας της Τρίπολης, που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο  στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Τρίπολης,  παρουσία πολυάριθμων θεατών, συμμετείχαν 8 πληρώματα της ΑΛΑΚ με τρία εξ αυτών να ανεβαίνουν  το βάθρο στην κατηγορία τους. Συγκεκριμένα ο «Κανέλος» (Γιαννακόπουλος Νίκος) με Peugeot 106 s16 ήταν 3ος στην κατηγορία sport2, ο Αλεξόπουλος Χριστόφορος με Οpel Ascona ήταν 2os στην κατηγορία ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ Τ2 και ο «Bakonick»(Μπακόγιωργας Νίκος) με Τοyοtα Corrola ae86 ήταν 2ος στην saloon.

Άτυχοι στάθηκαν οι Αλεξόπουλος Θόδωρος και Παπαδόπουλος Νίκος που εγκατέλειψαν.

Πληρώματα της ΑΛΑΚ διακρίθηκαν και στο Ράλλυ Sprint «Μολών Λαβέ» Σπάρτης, τον τελευταίο αγώνα του κυπέλλου χωμάτινων Ράλλυ, που έγινε 19-20 Νοεμβρίου στη Λακωνία, φέρνοντας σημαντικές επιτυχίες και διακρίσεις, με μεγαλύτερη την πρωτιά των Πανταζόπουλου-Τσικρικά. Συγκεκριμένα οι Πανταζόπουλος Θοδ. -Τσικρικάς Σταυρ. με Τoyota Corrola ae86 τερμάτισαν 1οι στην κατηγορία c4/ε10. Οι Γκρούμας Δημ.-Παπανικολάου Γεράσιμος με Toyota Corrola ke70 τερμάτισαν 2οι στην κατηγορία c4/ε10 και οι Ρήγας Γιωργ. -Γεωργιάδης Γιαν. με Ford Escort mk2 τερμάτισαν 4οι στην c3/ε11.

Άτυχοι στάθηκαν οι  ΣταθόπουλοςΠαν-Αλεξανδρόπουλος Περικλής(VW  Polo) οι οποίοι εγκατέλειψαν.

 

Το ΔΣ της ΑΛΑΚ συνεχάρη όλους τους οδηγούς και και ευχήθηκε σε όλους τους αγωνιζόμενους καλούς τερματισμούς και πολλές επιτυχίες στους αγώνες που θα ακολουθήσουν. "Θα είμαστε στο πλευρό τους", καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.