Τετάρτη, 13 Ιούνιος 2018 14:03

Στις 7-8 Ιουλίου το «33ο Ράλλυ Σπρίντ Σουληναρίου - Μεσοποτάμου»

Γράφτηκε από τον

 

Μετά τον πετυχημένο αγώνα που διοργάνωσε πέρυσι στην Πυλία η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Καλαμάτας, φέτος αναλαμβάνει μια ακόμη μεγάλη διοργάνωση μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Οπως προέκυψε από την συνάντηση του Δημάρχου Πύλου-Νέστορος Δημήτρη Καφαντάρη και των μελών του ΔΣ της ΑΛΑΚ (στη φωτό με τον πρόεδρο της λέσχης Γιάννη Πολυχρονόπουλο και τον γραμματέα Αθανάσιο Κατσά), φέτος θα διεξαχθεί το «33ο Ράλλυ Σπρίντ Σουληναρίου-Μεσοποτάμου». Ο αγώνας θα γίνει το Σαββατοκύριακο 7-8 Ιουλίου, με τον δήμο να αποτελεί και φέτος βασικό άξονα της σπουδαίας αυτής διοργάνωσης πανελλήνιας εμβέλειας.

Το «33ο Ράλλυ Σπρίντ Σουλιναρίου-Μεσοποτάμου» θα αποτελέσει τον εναρκτήριο αγώνα του Πανελληνίου Κυπέλλου Χώματος 2018, στοιχείο το οποίο του δίνει ακόμη μεγαλύτερη αξία.

Το αγωνιστικό διήμερο ξεκινά το Σάββατο 7/7 με τον τεχνικό και διοικητικό έλεγχο που θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία Πύλου ενώ λίγο αργότερα από τον ίδιο χώρο θα δοθεί η εκκίνηση του αγώνα.

Την Κυριακή 8 Ιουλίου στις 10:00 από το χωριό Σουληνάρι θα ξεκινήσει ο αγώνας μήκους 33,3 χλμ. με την ομώνυμη Ειδική Διαδρομή των 11,1 χλμ. να πραγματοποιείται 3 φορές. Τα μηχανήματα του Δήμου Πύλου Νέστορος ξεκινούν άμεσα τις εργασίες προκειμένου να επιδιορθώσουν το δρόμο και να φτιάξουν, σε συνεννόηση με την ΑΛΑΚ, μια γρήγορη και τεχνική διαδρομή.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι άνθρωποι της λέσχης εξασφάλισαν για τους οδηγούς και τα πληρώματα μια δωρεάν διαμονή για το Σάββατο το βράδυ ενώ οι συμμετοχές «ανοίγουν» στις 18 Ιουνίου.