Παρασκευή, 13 Ιούλιος 2018 13:44

Καφαντάρης: “Περιμένουμε με χαρά το επόμενο Ράλι Σπριντ στο δήμο Πύλου-Νέστορος”

Γράφτηκε από τον
Καφαντάρης: “Περιμένουμε με χαρά το επόμενο Ράλι Σπριντ στο δήμο Πύλου-Νέστορος”

 

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη την Κυριακή ο αγώνας του 33ου Ράλλυ Σπριντ Καλαμάτας «Καπετάν-Βασίλης» στο Σουληνάρι του Δήμου Πύλου-Νέστορος, σε συνεργασία του δήμου με την Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Καλαμάτας.

Ο αγώνας έγινε στο πλαίσιο του 1ου γύρου Κυπέλλου Ράλλυ-Ράλλυ Σπρίντ Χώματος και ήταν ο πρώτος του θεσμού για το 2018 που θα υπολογιστεί βαθμολογικά στο Πανελλήνιο Κύπελλο χώματος.

Η χωμάτινη διαδρομή του Ράλλυ ήταν η διαδρομή Σουληνάρι – Μεσοπόταμος - Σουληνάρι κατά την οποία όλα κύλησαν ομαλά.

Προηγήθηκαν το Σάββατο το απόγευμα ο τεχνικός έλεγχος των οχημάτων στην προβλήτα του λιμανιού της Πύλου, καθώς στις 20:00 μ.μ. στην κεντρική πλατεία της Πύλου έγινε η πανηγυρική εκκίνηση των οχημάτων με πλήθος κόσμου να χειροκροτούν τους διαγωνιζόμενους.

Ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης δήλωσε: « Μια ακόμα δυνατή εκδήλωση διοργανώθηκε στον δήμο μας για δεύτερη συνεχή χρονιά. Πολύς ο κόσμος που αγαπά το αυτοκίνητο και εμείς είμαστε εδώ να χαρίσουμε θέαμα σε όσους το αγαπούν και όχι μόνο. Ευχαριστούμε τον κόσμο που αγκάλιασε την διοργάνωση και αναμένουμε με χαρά για το επόμενο ράλι σπρίντ του χρόνου.»