Παρασκευή, 17 Ιούλιος 2020 10:36

Ξεκινά σήμερα στην Τρίοδο το Motor Festival!

Γράφτηκε από τον

Μοναδικό υπερθέαμα υπόσχεται το 17ο Motor Festival, που ξεκινά σήμερα και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή στο αεροδρόμιο της Τριόδου στη Μεσσήνη.

Η δράση θα αρχίσει στις 9 το βράδυ και οι διοργανωτές (υπεύθυνος ο Μιχάλης Κοντιζάς) υπόσχονται ότι το φεστιβάλ θα ενώσει όλο τον κόσμο της μηχανοκίνησης. σ’ ένα διεθνούς επιπέδου φεστιβάλ, που θα προσφέρει πρωτόγνωρο, ακόμη και για τα ευρωπαϊκά δεδομένα, θέαμα!

Επαγγελματίες οδηγοί απ’ όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό θα επιδοθούν σε μοναδικά shows σε Drift, Dragster, χωμάτινοRally, 4x4, Motocross, Kart, Dirt Games, Flat Track, Trucks, Ταχύτητα, Αγωνιστικά Αναβάσεων, Stunt.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της διοργάνωσης θα δημιουργηθεί μια πενταπλή αρένα δράσης: 1) On Road kart, dragster, drift, αυτοκίνητα αναβάσεων,μοτοσυκλέτες ταχύτητας, stunt, φορτηγά 2) Off road 4x4 3) χωμάτινη διαδρομή γιαrally χωμάτινο, dirt Games 4) Πίστα Motocross και 5) Πίστα για flat track καιmini motocross!

Να σημειωθεί επίσης ότι τα τα show δεν θα αναπτυχθούν αποκλειστικά εντός της μαγευτικής πενταπλής (!) αρένας δράσης, αλλά θα εξελίσσονται και πάνω από αυτήν!

Ο βελτιωτικός οίκος RTMG Perfomance σε συνεργασία με την αερολέσχη Χαλκιδικής «Πήγασος» θα… απογειώσουν τον κόσμο και το θέαμα του Festival, με τις άκρως εντυπωσιακές πτήσεις και τα κόλπα των αεροπλάνων τους ψηλά στον ουρανό του Motor Festival, προσφέροντας μοναδικές εναέριες παραστάσεις την ώρα που από κάτω τους τα Motor Shows από κορυφαίους επαγγελματίες οδηγούς της μηχανοκίνησης θα φροντίζουν ώστε η αδρεναλίνη να… χτυπά στα κόκκινα!

Οι πύλες του 17ου Motor Festival θα ανοίξουν όπως προαναφέραμε σήμερα στις 9 το βράδυ, ενώ το Σαββατοκύριακο το ωράριο λειτουργίας διαμορφώνεται ως εξής: Σάββατο 18:00- 00:00 και Κυριακή 18:00 - 23:00.

Οι αγώνες διεξάγονται σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο που έχει θεσπιστεί από την πολιτεία.