Πέμπτη, 16 Σεπτέμβριος 2021 16:45

Αντίστροφη μέτρηση για το 19ο Motor Festival του ΟΑΚΑ!

Γράφτηκε από τον

Το Motor Festival επιστρέφει στο… θρόνο του για να ολοκληρώσει το θρυλικό 19ο Motor Festival One is a King, που θα διεξαχθεί από αύριο έως την Κυριακή στο Ολυμπιακό Στάδιο!

Η κορυφαία γιορτή της μηχανοκίνησης είναι έτοιμη να ανοίξει και πάλι τις πύλες της στο κοινό υποσχόμενη το πιο θεαματικό και πιο… ανατρεπτικό Motor Festival που έχει γίνει ποτέ! Μια ματιά στο πρόγραμμα των μηχανοκίνητων Shows του φεστιβάλ, που θα περιλαμβάνει παράλληλα με τις δράσεις τόσο μια τεράστια έκθεση όσο και Bazaar Festival, αρκεί για να αντιληφθεί κάποιος το πως το τριήμερο 17 έως 19 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ η αδρεναλίνη θα «χτυπήσει» κόκκινο σε μια γιορτή για μικρούς και μεγάλους.

Η γιγαντοοθόνη των 35 τ.μ. που θα βρίσκεται στο κέντρο μεταξύ της On και Off Road αρένας θα πάει το θέαμα σε άλλο επίπεδο την ώρα που οι επαγγελματίες οδηγοί του φεστιβάλ, προερχόμενοι από όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας, θα επιδίδονται στα μοναδικά τους Shows.
To 19o Motor Festival θα ενώσει με τον ξεχωριστό τρόπο που μόνο εκείνο ξέρει όλους τους χώρους της μηχανοκίνησης, με τους θεατές να μπορούν να απολαύσουν την ώρα των διαλειμμάτων των Shows στις δύο αρένες το πιο ιστορικό ακροβατικό στην ιστορία της μηχανοκίνησης. Τον «Γύρο του Θανάτου», που θα… κόψει την ανάσα σε όσους μπουν στο «βαρέλι» για να τον παρακολουθήσουν! Παράλληλα θα γίνονται ανά τακτά διαστήματα κληρώσεις δώρων και βεβαίως Bazaar Shows!
Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση και τα σημεία προπώλησης εισιτηρίων στην επίσημη ιστοσελίδα του Festival motorfestival.gr