Παρασκευή, 22 Μάιος 2015 18:06

GROUP EASY RIDERS ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Έκλεισε 2 χρόνια μοτοεκδρομών και δράσεων

Γράφτηκε από τον

Το group Easy Riders Καλαμάτας με τις Harley Davidson, τις καλογυαλισμένες custom και τις ανακατασκευασμένες BMW και URAL, εξόρμησε την περασμένη Κυριακή για την καθιερωμένη μηνιαία του μοτοβόλτα στον Νομό Αρκαδίας και στο πανέμορφο ορεινό χωριό Νεοχώρι.


Η ανακοίνωση του γκρουπ αναφέρει: «Πιστοί στο πρωινό τους ραντεβού στον πεζόδρομο της Αριστομένους, οι μοτοσυκλετιστές και οι φίλοι τους ξεκίνησαν για το Πήδημα, όπου απόλαυσαν τον πρωινό καφέ τους.
Στην συνέχεια, ανηφόρισαν από την Θουρία στο Γαρδίκι και πριν την Πολιανή θαύμασαν το εξωκλήσι το οποίο βρίσκεται μέσα σε σπηλιά των Αγίων Αναργύρων.
Η διαδρομή μετά την Πολιανή αποζημίωσε τους συμμετέχοντες! Το ελατοδάσος και οι ομορφιές του βορειοανατολικού Ταϋγέτου ανάμεσα στα χωριά Δυρράχι και Νεοχώρι ήταν …απίστευτες!
Ο τελικός προορισμός ήταν ο Άγιος Σώστης στα 1.200 μέτρα υψόμετρο, όπου είχε προγραμματιστεί η στάση για το «φαγοπότι» της Πρωτομαγιάς, δεδομένου ότι η ομάδα έκλεισε 2 χρόνια μοτοεκδρομών και δράσεων.
Στην επιστροφή τους στην Πολιανή, τους μοτοσυκλετιστές υποδέχθηκε ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κωνσταντίνος Κορομηλάς και τους ενημέρωσε για το ιστορικό χωριό του».
Η επόμενη εξόρμηση ορίστηκε στις 24 Μαΐου στο Καστόρειο του Λακωνικού Ταϋγέτου.
Για περισσότερες πληροφορίες, φωτογραφίες και video του group, μπορεί να κανείς να επισκεφθεί την σελίδα στο facebook «Κοινότητα Easy Riders Καλαμάτας».