Πέμπτη, 03 Δεκεμβρίου 2015 19:35

Βελτίωση γηπέδων μπάσκετ υποσχέθηκε ο Νίκας σε συνάντηση με παλαίμαχους αθλητές

Γράφτηκε από τον
Βελτίωση γηπέδων μπάσκετ υποσχέθηκε ο Νίκας σε συνάντηση με παλαίμαχους αθλητές

Συνάντηση με εκπροσώπους παλαιμάχων αθλητών του μπάσκετ είχε την Τετάρτη το βράδυ ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας.


Η συζήτηση είχε να κάνει με τις αθλητικές εγκαταστάσεις με τον κ. Νίκα να προαναγγέλλει βελτιώσεις σε γήπεδα της πόλης.
Συγκεκριμένα τόνισε ότι το κλειστό γυμναστήριο του πρώην Πολυκλαδικού επισκευάζεται από το Δήμο και εκτελούνται εργασίες υγρομόνωσης, οι οποίες πρόκειται να ολοκληρωθούν αύριο Παρασκευή. Την Κυριακή θα ξεκινήσουν εργασίες αντικατάστασης όλων των φωτιστικών σωμάτων, ενώ στην παρέμβαση περιλαμβάνεται αντικατάσταση όλης της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης. Επίσης, διενεργήθηκε καθαρισμός του γυμναστηρίου και επισκευή της παρακείμενης περίφραξης. Οι παλαίμαχοι ανέλαβαν να ελαιοχρωματίσουν το χώρο, με χρώματα που θα τους προμηθεύσει ο Δήμος.
Ο Δήμος Καλαμάτας θεωρεί θετική την προοπτική διαχείρισης αυτής της αθλητικής αίθουσας από τους παλαίμαχους μπασκετμπολίστες κατά τις απογευματινές και βραδινές ώρες.
Επιπλέον ο κ. Νίκας τόνισε ότι θα πραγματοποιηθεί ανακατασκευή σε 2 ανοικτά γήπεδα μπάσκετ, ώστε να πληρούν τις στοιχειώδεις προδιαγραφές λειτουργίας. Το ένα βρίσκεται δίπλα στο Νέδοντα και το άλλο στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων. Τέλος, σημείωσε πως ήδη ανακατασκευάζεται ένα ανοικτό γήπεδο μπάσκετ στην Τέντα.