Σάββατο, 05 Δεκέμβριος 2015 14:29

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ: Σημαντικά ματς σε Τέντα, Μεσσήνη και Γαργαλιάνους

Γράφτηκε από τον

Αρχίζει σήμερα Σάββατο και ολοκληρώνεται αύριο Κυριακή η τρίτη αγωνιστική της Α' κατηγορίας.

Πιο ενδιαφέρουσες είναι οι αναμετρήσεις ΓΣ Μεσσηνης-Καλαμάτα '80, ΓΣ Γαργαλιάνων-ΝΟ Πύλου, Καλαμάτα b.c.-Σύλλογος Δρομέων, Ευκλής-Γύθειο, ενώ το πρόγραμμα συμπληρώνουν τα παιχνίδια Απόλλωνας Τρίπολης-Ατλας και Ακάδημος-ΑΕ Σπάρτης.
Αναλυτικά τα παιχνίδια του διήμερου και οι διαιτητές που θα σφυρίξουν σε αυτά είναι:

ΕΥΚΛΗΣ - ΓΥΘΕΙΟ

Το δικό της αγωνιστικό και όχι μόνο ενδιαφέρον έχει η πρώτη χρονικά αναμέτρηση του διημέρου Ευκλής-Γύθειο που θα γίνει στις 3 το μεσημέρι στην Τέντα με διαιτητικό δίδυμο τους Ναστο-Ρίζο. Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να επανέλθουν στον δρόμο των επιτυχιών με τους Λάκωνες βέβαια να έχουν ετοιμάσει τους δικούς τους για αυτό αντιδράσεις.

ΓΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ '80

Ιδιαίτερα ενδιαφέρον αναμένεται και το παιχνίδι που θα γίνει στις 6 το απόγευμα στο Κλειστό της Μεσσήνης μεταξύ δύο εκ των αήττητων ομάδων της Α' κατηγορίας, του γηπεδούχου ΓΣ Μεσσήνης και της Καλαμάτας '80. Σε αυτήν την συνάντηση που θα σφυρίξουν οι Κυριακόπουλος-Μαγκαφάς, προβάδισμα στην κατάκτηση των δύο βαθμών της νίκης έχουν λόγω έδρας οι «κιτρινόμαυροι» χωρίς αυτό βέβαια να εμποδίζει τους φιλοξενούμενους να πιστεύουν ότι μπορούν να είναι αυτοί οι τελικοί νικητές.

ΑΚΑΔΗΜΟΣ - ΑΕ ΣΠΑΡΤΗΣ

Την τρίτη του νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια ετοιμάστηκε να διεκδικήσει αύριο το απόγευμα στις 5 στην Τέντα η ομάδα του Ακάδημου κόντρα στην αξιόμαχη ΑΕ Σπάρτης.
Αγωνιστικά και οι δύο αντίπαλοι θα παραταχθούν χωρίς απουσίες γεγονός σίγουρα θετικό για τα όποια πλάνα έχουν οι τεχνικοί τους Γιώργος Ροζακέας και Παντελής Μπεμπέτσος. Πρώτος διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Αναστόπουλος και δεύτερος ο Κυριακόπουλος.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΤΛΑΣ

Ανοικτό για κάθε αποτέλεσμα είναι το παιχνίδι που θα γίνει αύριο το απόγευμα στις 5 στην Τρίπολη μεταξύ του νεοφώτιστου στην κατηγορία Απόλλωνα και του Ατλαντα Καλαμάτας. Διαιτητές της συνάντησης θα είναι οι Δούβρης και Καρδαράς.

ΓΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ - ΝΟ ΠΥΛΟΥ

Με σύμμαχο την καλή ψυχολογία που του έδωσε η εντός έδρας νίκη της περασμένης εβδομάδας κόντρα στο Γύθειο ο ΓΣ Γαργαλιάνων υποδέχεται αύριο το απόγευμα στις 6 στον γειτονικό ΝΟ Πύλου. Στόχος των γηπεδούχων είναι να μπορέσουν να παραμείνουν στον δρόμο των επιτυχιών και των πλήρως ανανεωμένων την φετινή περίοδο φιλοξενούμενων είναι να μπορέσουν να αντιδράσουν θετικά. Διαιτητικό δίδυμο των συνάντησης θα είναι οι Ρίζος και Μπακετέας.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ B.C. - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ

Το πιο δυνατό ίσως παιχνίδι του διημέρου είναι σίγουρα αυτό που θα γίνει αύριο το βράδυ στις 7 στην Τέντα με αντιπάλους την φιλόδοξη και εκ των αήττητων της Α' κατηγορίας Καλαμάτα b.c. και του αναμφισβήτητα υπολογίσιμου Συλλόγου Δρομέων Υγείας Τρίπολης.
Σε αυτό το παιχνίδι που σίγουρα θα παρακολουθήσουν πολυάριθμοι φίλοι των γηπεδούχων και όχι μόνο πιο κοντά στους δύο βαθμούς της νίκης είναι οι παίκτες του Γιαννακόπουλου που μέχρι τώρα δείχνουν ότι μπορούν χωρίς προβλήματα να ανεβάσουν την επίθεση τους πάνω από 65 πόντους.
Φυσικά πιθανότητες νίκες έχουν και οι φιλοξενούμενοι του Ηλία Μπαλή. Ρέφερι της πολύ ενδιαφέρουσας αναμέτρησης θα είναι οι Αναστόπουλος και Κυριακόπουλος.