Σάββατο, 23 Ιανουάριος 2016 14:04

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ: Σημαντικά παιχνίδια σε Πύλο, Γαργαλιάνους, Τρίπολη και Τέντα

Γράφτηκε από τον

Ενατη αγωνιστική σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακή στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας με πιο σημαντικές τις αναμετρήσεις ΝΟ Πύλου-Ευκλής, ΓΣ Γαργαλιάνων-Ατλας, Σύλλογος Δρομέων-Καλαμάτα '80 και Ακάδημος-ΓΣ Μεσσήνης.


Το πρόγραμμα συμπληρώνουν οι αναμετρήσεις ΑΕ Σπάρτης-Γύθειο και Καλαμάτα b.c.-Απόλλωνας Τρίπολης.
Αναλυτικά τα παιχνίδια και οι διαιτητές που θα σφυρίξουν σε αυτά είναι:

ΝΟ ΠΥΛΟΥ - ΕΥΚΛΗΣ

Συνέχεια στην σημαντική εκτός έδρας νίκη στο Κλειστο του Βλαχιώτη επί του Γυθείου θα προσπαθήσει να δώσει σήμερα το μεσημέρι στις 3 στο γήπεδο του ο ΝΟ Πύλου κόντρα στον ικανό για όλα Ευκλή. Αγωνιστικά οι δύο αντίπαλοι, μπροστά στους ρέφερι Ναστο-Μπαακετέα, θα παραταχθούν χωρίς ουσιαστικές απουσίες, κάτι που σίγουρα μπορεί να δώσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην συγκεκριμένη αναμέτρηση.

ΑΕ ΣΠΑΡΤΗΣ - ΓΥΘΕΙΟ

Επιστροφή στις νίκες αναμένεται να ζητήσει στις 6 το απόγευμα στο κλειστό της Σπάρτης η γηπεδούχος ΑΕ Σπάρτης απέναντι στην άλλη Λακωνική εκπρόσωπο στην Α' κατηγορία ομάδα του Γυθείου. Το Γύθειο σίγουρα έχει μεγαλύτερη βαθμολογική ανάγκη αναμένεται να κάνει την δική του για το καλύτερο αποτέλεσμα προσπάθεια. Διαιτητικό δίδυμο του Λακωνικού ντέρμπι του πρώτου γύρου θα είναι οι Μαγκαφάς και Σχοινάς.

ΑΚΑΔΗΜΟΣ - ΓΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ

Ένα από τα σημαντικά παιχνίδια του διημέρου, αφού την νίκη  θέλουν για τους δικούς τους λόγους και οι δύο ομάδες, είναι αυτό που θα γίνει στις 7 το βράδυ στην Τέντα με αντιπάλους τον γηπεδούχο Ακάδημο και τον φιλοξενούμενο ΓΣ Μεσσήνης.
Την αναμέτρηση που θα σφυρίξουν οι Κυριακόπουλος, Ρίζος αναμένεται να παρακολουθήσουν αρκετοί φίλοι των δύο ομάδων και όχι μόνο, με την ελπίδα ότι ανεξάρτητα με τον τελικό νικητή θα τους αποζημιώσουν οι δύο αντίπαλοι με το καλό θέαμα που θα τους παρουσιάσουν.

ΓΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ - ΑΤΛΑΣ

Σημαντικό ματς όπου και οι δύο ομάδες θα προσπαθήσουν για την νίκη που θα τους δώσει την δυνατότητα να βελτιώσουν την βαθμολογική τους θέση  θα γίνει αύριο το βράδυ στις 7 στο κλειστό των Γαργαλιάνων με αντιπάλους τον γηπεδούχο ΓΣΓ και τον Ατλαντα.
Οπως συνηθίζεται σε ανάλογες αναμετρήσεις το προβάδισμα στην επιτυχία, ανήκει στους γηπεδούχους και με τον Άτλαντα όμως να είναι ικανός για το διπλό.
Πρώτος διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Κυριακόπουλος και δεύτερος ο Νάστος.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ '80

Την νίκη που θα την κρατήσει στις ψηλές βαθμολογικές θέσεις της Α' κατηγορίας θα προσπαθήσει να πάρει ο Σύλλογος Δρομέων στις 8 το βράδυ στο κλειστό της Τρίπολης από την φορμαρισμένη όπως δείχνουν τα τελευταία αποτελέσματα της Καλαμάτα '80. Την συνάντηση της Αρκαδικής πρωτεύουσας θα σφυρίξουν οι Αναστόπουλος και Καρνέζης.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ B.C. - ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Την επιβεβαίωση του αδιαφιλονίκητου φαβορί για την ένατη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια θέλει και μπορεί να επιβεβαιώσει στις 8.30 το βράδυ στην Τέντα η πρωτοπόρος της βαθμολογίας Καλαμάτα b.c. με αντίπαλο τον Απόλλωνα Τρίπολης. Με τον αέρα του πιο δυνατού στον αγωνιστικό χώρο ο τεχνικός των γηπεδούχων Θόδωρος Γιαννακόπουλος αναμένεται να δοκιμάσει σε συνθήκες αγώνα αρκετές σκέψεις για την συνέχεια του φετινού μαραθωνίου. Την συνάντηση με την οποία ολοκληρώνεται το αγωνιστικό διήμερο θα σφυρίξουν οι Σχοινάς και Χριστόπουλος.