Τετάρτη, 27 Ιανουάριος 2016 13:54

Ο Αρκαδικός πάει για Σάμιουελς και Χόλις

Γράφτηκε από τον
Ο Αρκαδικός πάει για Σάμιουελς και Χόλις

Μετά την απόκτηση του Άλεξ Λίτζιον στον Αρκαδικό κινούνται και για δύο ακόμη Αμερικανούς. Τον Ντέιβιντ Σάμιουελς και τον Πάρις Χόλις για την επιπλέον ενίσχυση του ρόστερ του.

Στην ομάδα του Αρκαδικού δείχνουν αποφασισμένοι για την επίτευξη του στόχου της παραμονής με τη διοίκηση της ΚΑΕ μετά την απόκτηση του Άλεξ Λίτζιον να κινείται για τους Ντέιβιντ Σάμιουελς και Πάρις Χόλις.

Ο Γιάννης Καστρίτης αν όλα πάνε καλά δεν θα έχει έναν, ούτε δύο αλλά τρεις νέους παίκτες στο ρόστερ του στο Κυριακάτικο παιχνίδι για την 16η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Το εντός έδρας κόντρα στον Ολυμπιακό στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας στη Τρίπολη (31/1, 17:00).

Ο 28χρονος γκαρντ/φόργουορντ Λίτζιον που αγωνίστηκε πέρσι στη Β΄ κατηγορία της Ιταλίας με τα χρώματα της Τραπάνι, όντας ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, βρίσκεται ήδη στη Τρίπολη έχοντας κάνει από χθες την πρώτη του προπόνηση.

Εν αντιθέσει με τον απόφοιτο του FIU, η μεταγραφή του Κέβιν Τόμας δεν προχώρησε με τον τεχνικό του Αρκαδικού να αναζήτησε για άλλον σέντερ και φαίνεται να κατέληξε στον Ντέιβιντ Σάμιουελς. Πρόκειται για τον 24χρονο ύψους 2.08μ. μέχρι προ ημερών σέντερ της Ένωσης Παραλιμνίου από όπου έμεινε ελεύθερος έχοντας πολύ καλά νούμερα.

Συγκεκριμένα μετά από 8 παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Κύπρου ο Σάμιουελς είχε κατά μέσο όρο αγωνιζόμενος σε 30΄ τα εξής νούμερα: 14,1 πόντους, 10,9 ριμπάουντ, 1,9 ασίστ και 1,4 κοψίματα.

Τις τελευταίες ώρες προέκυψε και το όνομα του Πάρις Χόλις. Αυτό που απομένει να φανεί είναι αν θα προχωρήσει και η δική του περίπτωση.

Πηγή: sport24.gr