Τετάρτη, 17 Φεβρουάριος 2016 15:03

ΜΠΑΣΚΕΤ ΛΥΚΕΙΩΝ: Πρόκριση για Κυπαρισσία και 2ο ΕΠΑΛ Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

Το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του πρωταθλήματος μπάσκετ λυκείων του Νομού Μεσσηνάις σφράγισαν χθες το ΓΕΛ Κυπαρισσίας και το 2ο ΕΠΑΛ Καλαμάτας.

Η ομάδα της Κυπαρισσίας στο πρώτο χρονικά ματς της ημέρας επικράτησε με 37-25 του ΓΕΛ Καρδαμύλης. 

Στο δεύτερο παιχνίδι στην Τέντα το 2ο ΕΠΑΛ Καλαμάτας πήρε με άνεση την πρόκριση, καθώς κέρδισε 56-18 το 1ο ΓΕΛ Μεσσήνης. 

Να σημειωθεί ότι σήμερα στις 9 το πρωί θα παίξουν το 6ο ΓΕΛ Καλαμάτας με το 3ο ΓΕΛ Καλαμάτας στην Τέντα.

Η ταυτότητα των χθεσινών αγώνων έχει ως εξής:

2ο ΕΠΑΛ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - 1ο ΓΕΛ Μεσσήνης 56-18

2ο ΕΠΑΛ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Βακαλόπουλος, Μανωλάκης, Χασανάκος, Δημέας, Καραμπάτσος, Γκότσης, Αλεξανδρόπουλος. 

1ο ΓΕΛ ΜΕΣΣΗΝΗΣ:  Αθανασόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γκότσης, Ζιοβίρης, Ηλιόπουλος, Κοτσίρης, Κολαμπάς, Κοταρίδης, Σαραντόπουλος, Σικαλιάς, Σταθόπουλος, Χαραλαμπόπουλος

ΓΕΛ ΚΑΡΔΑΜΥΛΗΣ - ΓΕΛ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ 25-37

ΓΕΛ ΚΑΡΔΑΜΥΛΗΣ: Ταβουλαρέας, Λούζος, Τσαν, Βέλιου, Μπαρμπετσέας, Γιόλα, Τσαρτσίου, Φούντας, Τσάντος, Οουντε Μπος

ΓΕΛ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Παυλόπουλος, Κλεφτάκης, Κατσαρελάς, Λεκάντης, Φωτεινέας, Παλούκας, Γκόγκας, Κουτσογιάννης, Καρυδομάτης, Ψιλοδημητρακόπουλος, ,Μπίτσικας - Κανελλόπουλος.

 Και αγώνες βόλεϊ,  ποδοσφαίρου

Εκτός από τον αγώνα μπάσκετ, το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει ακόμα δύο παιχνίδια για το πρωτάθλημα βόλεϊ κοριτσιών, αλλά και αγώνες ποδοσφαίρου. Συγκεκριμένα, στο βόλεϊ τα ζευγάρια είναι 5ο ΓΕΛ Καλαμάτας - ΓΕΛ Καρδαμύλης και 4ο ΓΕΛ Καλαμάτας - ΕΠΑΛ Μεσσήνης, στις 10 και στις 12 αντίστοιχα στο Κλειστο. Στο ποδόσφαιρο στις 10 το πρωί θα αναμετρηθούν το 2ο ΕΠΑΛ Καλαμάτας με το 1ο ΓΕΛ Καλαμάτας και στις 12 το μεσημέρι το 1ο ΕΠΑΛ Καλαμάατς με το 6ο ΓΕΛ Καλαμάτας. Και τα δύο παιχνίδια θα διεξαχθούν στο γήπεδο "Γ. Λουκαρέας". Ακόμα στο Δώριο θα γίνει το εξ' αναβολής παιχνίδι του ΓΕΛ Δωρίου με το ΓΕΛ Μελιγαλά στις 11 το πρωί.