Τρίτη, 08 Μάρτιος 2016 17:51

ΣΧΟΛΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ: Aποκλεισμός και... ένσταση για το ΓΕΛ Κυπαρισσίας

Γράφτηκε από τον

Την ήττα με σκορ 46-43 από το ΓΕΛ Τρίπολης γνώρισε χθες το μεσημέρι στην Κόρινθο η ομάδα μπάσκετ αγοριών του ΓΕΛ Κυπαρισσίας και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της πανελλήνιας φάσης του σχολικού πρωταθλήματος. 

Η πρωταθλήτρια ομάδα της Μεσσηνίας έκανε όμως ένσταση μετά τη λήξη του αγώνα, γιατί όπως υποστηρίζει στο τέλος του δεύτερου δεκαλέπτου προστέθηκαν λανθασμένα από τη γραμματεία 2 πόντοι στο ΓΕΛ Τρίπολης. Μάλιστα έκαναν χρήση και του βίντεο, αλλά η απάντηση που πήραν από το Υπουργείο είναι ότι δεν δέχονται το βίντεο και το τελικό σκορ είναι 46-43. 

Ο προπονητής του ΓΕΛ Κυπαρισσίας Βασίλης Παναγόπουλος σε επικοινωνία του με την "Ε" τόνισε ότι υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος σ' ένα παιχνίδι που ήταν ντέρμπι, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν πόντο - πόντο. Οπως και να 'χει το ΓΕΛ Κυπαρισσίας που κατέκτησε τον τίτλο στη Μεσσηνία, δεν θα συνεχίσει άλλο στη διοργάνωση. 

 

ΓΕΛ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ (Βασίλης Παναγόπουλος): Παυλόπουλος, Κλεφτάκης, Κατσαρελάς, Λεκάντης, Φωτεινέας, Μπακολιάς, Παλούκας, Γκόγκας, Κουτσογιάννης, Καρυδομάτης, Ψηλοδημητρακόπουλος, Μπίτσικας.