Τετάρτη, 30 Μάρτιος 2016 14:17

Τουρνουά 3χ3 το Σαββατοκύριακο στην πλατεία της Μεσσήνης

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τουρνουά μπάσκετ 3 με 3 θα γίνει το Σαββατοκύριακο στην κεντρική πλατεία της Μεσσήνης. 

"Πίνεις Milko; Παίζεις 3Χ3, ψηλά το κεφάλι, πίστεψέ το", είναι το κεντρικό σύνθημα της φετινής διοργάνωσης όπου αγόρια και κορίτσια γεννημένα από το 1998 μέχρι το 2008, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, να παίξουν και το κυριότερο να ευχαριστηθούν το μπάσκετ στο δρόμο. Το τουρνουά διοργανώνεται στη Μεσσήνη από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, την Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κεντρικής και Νότιας Πελοποννήσου, το Δήμο Μεσσήνης και τον Γυμναστικό Σύλλογο Μεσσήνης, στο πλαίσιο του αναπτυξιακού προγράμματος της Ε.Ο.Κ.
Οι ενδιαφερόμενες – ενδιαφερόμενοι, για να πάρουν μέρος στο τουρνουά, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο Δημαρχείο της Μεσσήνης (Δημάρχου Παύλου Πτωχού - 242 00 Μεσσήνη), ή ηλεκτρονικά στο site της Ε.Ο.Κ. (www.basket.gr), μέχρι και τη Παρασκευή 31 Μαρτίου.
«Πιστεύοντας ότι ο Αθλητισμός είναι μια μεγάλη γιορτή που συνεπαίρνει όχι μόνο όσους αθλούνται, αλλά και όλους εμάς που τους παρακολουθούμε, καλούμε όλα τα παιδιά που θέλουν να παίξουν , να διασκεδάσουν και να χαρούν το Μπάσκετ, να είναι μαζί μας το διήμερο αυτό στην Κεντρική Πλατεία Μεσσήνης.
Η έναρξη του Τουρνουά θα γίνει το Σάββατο και τη Κυριακή στις 9 π.μ., ενώ σε όλους τους συμμετέχοντες, θα δοθούν αναμνηστικά διπλώματα και στους νικητές- νικήτριες των κατηγοριών, αρκετά δώρα», αναφέρει η ανακοίνωση των διοργανωτών. 

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ