Σάββατο, 02 Απρίλιος 2016 08:53

Τουρνουά 3χ3 στην πλατεία της Μεσσήνης

Γράφτηκε από τον

Τουρνουά μπάσκετ 3 με 3 θα γίνει σήμερα και αύριο στην κεντρική πλατεία της Μεσσήνης. 

"Πίνεις Milko; Παίζεις 3Χ3, ψηλά το κεφάλι, πίστεψέ το", είναι το κεντρικό σύνθημα της φετινής διοργάνωσης όπου αγόρια και κορίτσια γεννημένα από το 1998 μέχρι το 2008, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, να παίξουν και το κυριότερο να ευχαριστηθούν το μπάσκετ στο δρόμο. Το τουρνουά διοργανώνεται στη Μεσσήνη από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, την Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κεντρικής και Νότιας Πελοποννήσου, το Δήμο Μεσσήνης και τον Γυμναστικό Σύλλογο Μεσσήνης, στο πλαίσιο του αναπτυξιακού προγράμματος της Ε.Ο.Κ.

«Πιστεύοντας ότι ο Αθλητισμός είναι μια μεγάλη γιορτή που συνεπαίρνει όχι μόνο όσους αθλούνται, αλλά και όλους εμάς που τους παρακολουθούμε, καλούμε όλα τα παιδιά που θέλουν να παίξουν , να διασκεδάσουν και να χαρούν το Μπάσκετ, να είναι μαζί μας το διήμερο αυτό στην Κεντρική Πλατεία Μεσσήνης.

 

Η έναρξη του Τουρνουά θα γίνει το Σάββατο και τη Κυριακή στις 9 π.μ., ενώ σε όλους τους συμμετέχοντες, θα δοθούν αναμνηστικά διπλώματα και στους νικητές- νικήτριες των κατηγοριών, αρκετά δώρα», αναφέρει η ανακοίνωση των διοργανωτών.