Τετάρτη, 04 Μάιος 2016 12:46

Πρώτες... μάχες στα ημιτελικά!

Γράφτηκε από τον

Επιστροφή στη δράση για τα playoffs της Basket League, με τις ημιτελικές σειρές να κάνουν τζάμπολ το απόγευμα της Τετάρτης (04/05).

Το ζευγάρι που μπαίνει... πρώτο στη μάχη είναι εκείνο του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ. Οι Πρωταθλητές Ελλάδας ξεπέρασαν το εμπόδιο του Ρεθύμνου και πλέον καλούνται ν' αφήσουν εκτός την Ένωση, η οποία έκανε την ανατροπή στη σειρά με τον ΠΑΟΚ κι επέστρεψε έπειτα από πολλά χρόνια στην τετράδα του πρωταθλήματος!

Τζάμπολ στις 18:00 στο ΣΕΦ, με τηλεοπτική μετάδοση από το OTE Sport 4. Αγωνιστικά, τόσο ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, όσο κι ο Γιούρι Ζντοβτς δεν αντιμετωπίζουν το παραμικρό πρόβλημα, με τον πρώτο να έχει κανονικά στη διάθεση του τον Γιώργο Πρίντεζη, ο οποίος ήταν κι ο μοναδικός... πονοκέφαλος των «ερυθρόλευκων».

Στις 20:00 (Novasports 2) θα κάνει τζάμπολ στο ΟΑΚΑ η σειρά του Παναθηναϊκού με τον Άρη. Οι «πράσινοι» έχοντας πλέον τον Αργύρη Πεδουλάκη στο... τιμόνι τους άφησαν εκτός τον Κολοσσό Ρόδου, ενώ οι «κίτρινοι» απέκλεισαν με 2-0 την Κηφισιά στην πρώτη φάση.

Αγωνιστικά, υπάρχουν σημαντικά προβλήματα και στα... δύο στρατόπεδα. Συγκεκριμένα, οι γηπεδούχοι θα στερηθούν των υπηρεσιών του  Γιάνκοβιτς (κάταγμα στο δεύτερο μετακάρπιο του αριστερού χεριού) & του Παπαγιάννη (κάταγμα στο μικρό δάχτυλο του δεξιού χεριού), ενώ ο Άρης συνεχίζει χωρίς τον Τζαμέλ Χάγκινς, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο Game 2 της σειράς με την Κηφισιά και δεν θα παίξει ξανά φέτος...

Πηγή: gazzetta.gr