Πέμπτη, 05 Μάιος 2016 15:54

Τζάμπολ το Σάββατο στα πλέι οφ της Α' ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ

Γράφτηκε από τον

 

Αρχίζουν το Σάββατο τα πλέι οφ της Α' κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ από τα οποία θα προκύψει η ομάδα που θα πάρει το εισιτήριο για την Γ' εθνική.

 

Η πρώτη της κανονικής περιόδου Καλαμάτα B.C. θα παίξει με τον τέταρτο ΓΣ Μεσσήνης, έχοντας πλεονέκτημα έδρας αλλά και το προβάδισμα με 2-0 στις νίκες αφού μεταφέρονται τα αποτελέσματα των ομάδων στην κανονική περίοδο. Ετσι με μια νίκη το Σάββατο η ομάδα της Καλαμάτας θα πάρει απευθείας το εισιτήριο για τον τελικό (καθώς η σειρά κρίνεται στις τρεις νίκες) ενώ ο ΓΣ Μεσσήνης θα χρειαστεί τρεις συνεχόμενες νίκες για να προκριθεί αυτός. 

Το ίδιο ισχύει και για το άλλο ζευγάρι των ημιτελικών, αυτό ανάμεσα στον δεύτερο στην κανονική περίοδο ΣΔΥ Τρίπολης και την τρίτη Καλαμάτα '80. Η ομάδα της Τρίπολης προηγείται με 2-0 στις νίκες και οι Καλαματιανοί θα έχουν δύσκολο έργο για να προκριθούν στον τελικό. 

Να σημειωθεί πως σε περίπτωση που επικρατήσουν οι ομάδες που έχουν το προβάδισμα έδρας αλλά και το προβάδισμα στις νίκες, δηλαδή η Καλαμάτα B.C. και ο ΣΔΥ Τρίπολης, στον τελικό θα ξεκινήσουν με 1-1 νίκες (από την κανονική περίοδο) και οι Μεσσήνιοι θα έχουν πλεονέκτημα έδρας ενώ ο τίτλος θα κριθεί στις τρεις νίκες. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής: 

Ημιτελικά

1η αγωνιστική: Σάββατο 7 Μαΐου

Καλαμάτα B.C. - ΓΣ Μεσσήνης

Τέντα, 6.30 μ.μ.

ΣΔΥ Τρίπολης - Καλαμάτα '80 

ΑΚΔ Τρίπολης, 6 μ.μ.

2η αγωνιστική: Τετάρτη 11 Μαΐου (Εφόσον χρειαστεί)

ΓΣ Μεσσήνης - Καλαμάτα B.C.

Μεσσήνης, 7 μ.μ.

Καλαμάτα '80 - ΣΔΥ Τρίπολης

Τέντα, 7 μ.μ.

3η αγωνιστική: Σάββατο 14 Μαΐου (Εφόσον χρειαστεί)

Καλαμάτα B.C. - ΓΣ Μεσσήνης

Τέντα, 6.30 μ.μ.

ΣΔΥ Τρίπολης - Καλαμάτα '80

ΑΚΔ Τρίπολης, 6 μ.μ.

Τελικοί αγώνες

1η αγωνιστική: Τετάρτη 18 Μαΐου

2η αγωνιστική: Σάββατο 21 Μαΐου

3η αγωνιστική: Τετάρτη 25 Μαΐου (Εφόσον χρειαστεί)

 

* Σε περίπτωση που δεν χρειαστεί η 3η αγωνιστική στην ημιτελική φάση, τότε η τελική φάση θα ξεκινήσει το Σάββατο 14 Μαΐου 2016.