Πέμπτη, 02 Ιούνιος 2016 13:32

Στην Μεσσηνία "έσπασε ο πάγος" για Γιαννακόπουλο και Αγγελόπουλους

Γράφτηκε από τον

Σε μεσσηνιακό έδαφος φαίνεται ότι έγιναν οι επαφές ανάμεσα στον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, που οδήγησαν στο καλό κλίμα διεξαγωγής της σειράς των τελικών του μπάσκετ ανάμεσα στους δύο "αιώνιους".

Σύμφωνα με πληροφορίες, που δημοσιεύει το contra.gr:

"Οι πρόεδροι του Ολυμπιακού σε αυτή την σειρά βοήθησαν με την συμπεριφορά τους προκειμένου να εξελιχθούν ομαλά οι αγώνες. Κάτι αντίστοιχο έκανε και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες συναντήθηκαν (τυχαία) στο ξενοδοχείο Costa Navarino λίγες ημέρες πριν από το τζάμπολ του πρώτου τελικού. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι είχαν ολιγόλεπτη συζήτηση και "έσπασε" ο πάγος. Ας ελπίσουμε τα επόμενα χρόνια να συνεχιστεί αυτό το καλό κλίμα μεταξύ των τριών νέων ανδρών, κάτι που μόνο καλό μπορεί να κάνει στο ελληνικό μπάσκετ".

Να θυμίσουμε πάντως ότι φέτος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά τον συγκλονιστικό 4ο τελικό στο ΟΑΚΑ και την χιτσκοκική απώλεια του πρωταθλήματος από την ομάδα του προχώρησε σε μία πρωτοφανή για τα δεδομένα των τελευταίων ετών κίνηση, καθώς λίγο μετά τη λήξη του αγώνα επισκέφθηκε τα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων και συνεχάρη τόσο τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο, όσο και τους παίκτες των πρωταθλητών Ελλάδας.

Επίσης ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος αποχαιρέτισε τόσο στο παρκέ, όσο και αργότερα στα αποδυτήρια τον Δημήτρη Διαμαντιδη, που αποχώρησε από την ενεργό δράση και φέρεται μάλιστα να του είπε: "Δημήτρη μην σταματήσεις!"