Τετάρτη, 29 Ιούνιος 2016 17:44

Τρεις μεταγραφές έκανε ο Ακάδημος

Γράφτηκε από τον

 

Με τρεις μεταγραφές ξεκίνησε στον Ακάδημο Καλαμάτας ο σχεδιασμός για την νέα χρονιά, η οποία θα βρει την ομάδα και πάλι στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

Οι Καλαματιανοί απέκτησαν τους Χρήστο Κριμηλής (ελεύθερος), Διονύση Σαμπαζιώτη (ελεύθερος) και Βασίλη Στρατόπουλος (Πύλος).

Η αναζήτηση αθλητών συνεχίζεται, αφού και τη φετινή περίοδο οι στόχοι της ομάδας είναι υψηλοί.

Από την άλλη πλευρά, μέχρι τώρα έχουν αποχωρήσει οι Άρης Σκοπέτος και Χρήστος Λουρμπέας

"Συνεχίζουμε σε πείσμα όσων μας θέλουν διαλυμένους"

Στο μεταξύ η διοικούσα επιτροπή με ανακοίνωση της τονίζει πως ο Ακάδημος θα συνεχίζει σε πείσμα όσων των θέλουν διαλυμένο, χωρίς όμως να αναφέρει σε ποιους απευθύνεται. 

Η ανακοίνωση αναφέρει: 

"Συνεχίζουμε με πιο εντατικούς ρυθμούς, σε πείσμα όλων όσοι μας θέλουν διαλυμένους για να αρπάξουν σαν «ύαινες» τις σάρκες του αθάνατου Ακάδημου. Ο Ακάδημος δεν γυμνάζει απλώς τα παιδιά: Γεννά πρωταθλητές και παράγει πολιτισμό και αθλητικό ήθος. Κάποιοι θέλουν να βλέπουν την προσπάθειά μας σαν «φυτώριο» για τις αδηφάγες μωροφιλοδοξίες τους. Συνεχίζουμε με υπερηφάνεια και γεμάτοι ενέργεια, πηγαίνοντας κόντρα στον καιρό και δίνοντας μάχη κατά της διαφθοράς συνειδήσεων.  Ανιδιοτελώς καταναλώνουμε χρόνο, χρήμα και  φαιά ουσία, γιατί θέλουμε τα παιδιά μας ενεργούς και όχι παθητικούς πολίτες. Εσείς γονείς που τιμάτε την ακαδημία μας και μας εμπιστεύεστε τα παιδιά σας αναγνωρίζοντας το κοινωνικό έργο που προσφέρουμε, να ξέρετε ότι στεκόμαστε αρωγοί και «φύλακες». Να σας θυμίσουμε ότι συνεχίζουμε και φέτος το ετήσιο καλοκαιρινό προπονητικό πενθήμερο (camp) για παιδιά ηλικίας 8 -16 ετών στην Τέντα. Το πρόγραμμα ξεκινά από τη Δευτέρα 27/6 και ολοκληρώνεται την Παρασκευή 1/7, ώρες 9-11 το πρωί και 7-9 το βράδυ.

Τέλος, να ευχηθούμε στον αθλητή μας Γιώργο Πραμαγκιούλη καλή αποκατάσταση, εκφράζοντας την ελπίδα να τον έχουμε σύντομα και πάλι κοντά μας".