Σάββατο, 16 Ιούλιος 2016 10:47

ΜΠΑΣΚΕΤ: Τα ταλέντα της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ διακρίθηκαν στο καμπ της Θεσσαλονίκης

Γράφτηκε από τον

Τέσσερις ταλαντούχοι παίκτες ομάδων της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ συμμετείχαν στο 34ο Camp SBC (Salonica Basketball Camp) που έγινε στην Θεσσαλονίκη. Ο λόγος για τους Σταύρο Καρούτα και Γιώργο Πουλουπάτη της Καλαμάτα '80, τον Γιώργο Αλεξόπουλο του Ακάδημου Καλαμάτας και τον Δημήτρη Χρονόπουλο των Δρομέων Τρίπολης.


Οι νεαροί αθλητές είχαν την ευκαιρία να αποκομίσουν πολύτιμες εμπειρίες και γνώσεις σε ένα καμπ με πολύ υψηλό επίπεδο που διέθετε ιδιαίτερα αξιόλογους προπονητές όπως οι Αθανάσιος Μολυβάς, Άρης Θεσσαλονίκης, Κώστας Δόσπρας, Π. Ντάγιος αλλά και τον John Spezia.
Ο Αλεξόπουλος μάλιστα ήταν κορυφαίος παίκτης στο 3χ3 ενώ και οι 4 παίκτες των ομάδων της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ ήταν εκ των κορυφαίων στα παιχνίδια που είχαν ανταγωνιστικό χαρακτήρα.
Τους αθλητές συνόδευσε ο έμπειρος Καλαματιανός τεχνικός Σπύρος Ψυχογιός, ο οποίος παράλληλα με την παρουσία του στο καμπ είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει μέρος του σεμιναρίου προπονητών που γινόταν στην συμπρωτεύουσα, στο οποίο μεταξύ άλλων δίδαξαν ο φετινός πρωταθλητής Ευρώπης με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας Δημήτρης Ιτούδης αλλά και ο Γιώργος Μπαρτζώκας.