Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2016 20:42

Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ: Η Καλαμάτα B.C. ξεκίνησε ενισχυμένη και με πρώτο στόχο την παραμονή

Γράφτηκε από τον
Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ: Η Καλαμάτα B.C. ξεκίνησε ενισχυμένη και με πρώτο στόχο την παραμονή

Στην πρώτη της παρουσία στο μπάσκετ πήρε τον τίτλο στην Α' κατηγορία της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. Φέτος η Καλαμάτα B.C. θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής με στόχο να έχει μια καλή παρουσία στην σαφώς πιο δύσκολη αυτή κατηγορία.


Πριν λίγο η Μεσσηνιακή ομάδα ξεκίνησε την προετοιμασία της στην Τέντα και άρχισε έτσι ενισχυμένη και φιλόδοξη το ταξίδι της για την Γ' εθνική.
Στην ομάδα έμειναν οι Σπύρος Γεωργανάς, Γιώργος Γιαννουκάκης, Δημήτρης Τσικούρης, Στάθης Σπηλιώτης, Γιάννης Παθιάκης, Λεωνίδας Τριανταφυλλόπουλος, Λεωνίδας Κούτρης, Γιάννης Αντωνόπουλος και Γιάννης Σταθάκης (οι τρεις τελευταίοι απουσίαζαν σήμερα. Επιπλέον η ομάδα ενισχύθηκε με την απόκτηση σημαντικών παικτών. Συγκεκριμένα απέκτησε τους Γιώργος Μπάκα, Βασίλη Δελή, Παναγιώτη Κίσσο, Αποστόλη Σκοπέτο, Χρήστο Λουρμπέα, Αλέξανδρο Μαγιτόνμπε και Δημήτρη Κουτίβα, ο οποίος απουσίαζε σήμερα.
Ο παράγοντας της ομάδας Γιώργος Γεωργακίλας καλωσόρισε τους παίκτες, τους διαβεβαίωσε ότι η διοίκηση θα είναι κοντά τους σε ότι χρειαστούν και ζήτησε από αυτούς αγωνιστική πειθαρχεία και σεβασμό στην ομάδα και τους εαυτούς τους. "Θα το δούμε σαν παιχνίδι, να ξεφύγουμε από τα προβλήματα μας", σημείωσε ο Γεωργακίλας, ενώ ο Θοδωρής Γιαννακόπουλος που θα είναι και φέτος στον πάγκο - με συνεργάτη τον Γιώργο Τσιγαρίδη - έκανε λόγο για παραμονή.
"Πάνω από όλα εύχομαι υγεία. Ξεκάθαρος πρώτος στόχος είναι η παραμονή και ότι καλύτερο έρθει θα είναι καλοδεχούμενο και το θέλουμε. Η διοίκηση έκανε τα πάντα για να έχουμε αυτά που θέλουμε και να μπορούμε να κάνουμε καλή προσπάθεια. Θα παίξουμε σε ένα δύσκολο όμιλο και πρέπει να ετοιμαστούμε κατάλληλα", τόνισε ο ικανός τεχνικός.
Από εκεί και πέρα, η ομάδα θα δώσει σειρά φιλικών αγώνων το Σεπτέμβριο ενώ ενδέχεται να γίνει και ένα τουρνουά τον ίδιο μήνα στην Καλαμάτα.