Τρίτη, 08 Νοέμβριος 2016 15:22

Eτοιμοι για το τζάμπολ οι προπονητές των ομάδων της Α' ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ

Γράφτηκε από τον

Παρουσία του πρώην ομοσπονδιακού τεχνικού Νίκου Κεραμέα έγινε χθες Δευτέρα στην Τρίπολη η καθιερωμένη συνέντευξη των προπονητών της Α' κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Την εκδήλωση άνοιξε ο αντιπρόεδρος της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ Σταύρος Κουκάκης ενώ χαιρετισμούς απεύθυναν ακόμη κατά σειρά ο γενικός γραμματέας Μιχάλης Βακαλόπουλος, ο Νίκος Κεραμέας και ο αντιπρόεδρος του ΣΕΠΚ Γιάννης Χρυσανθόπουλος.

Από πλευράς των προπονητών παρευρέθηκαν οι Δημήτρης Αβδάλας (Καλαμάτα '80), Κώστας Αρβανίτης (ΝΟ Πύλου), Μιχάλης Βερβαινιώτης (Σπαρτιατικός), Χρήστος Γεννιάς (Απόλλωνας Τρίπολης), Μιχάλης Μπακογιάννης (ΓΣ Μεσσήνης), Ηλίας Μπαλλής (Δρομείς Τρίπολης), Νίκος Μπαλόπουλος (Θουρία), Ηλίας Στακιάς (Ευκλής Καλαμάτας), Γιώργος Τσατσουλής (Πελασγός), Φώτης Τσόπελας (Ακάδημος), Στέφανος Χίος (ΑΕ Σπάρτης) ενώ απουσίασε μόνο ο Ατλας Καλαμάτας. 

 

Οι προπονητές μίλησαν για το πρωτάθλημα που ξεκινά το προσεχές Σαββατοκύριακο ενώ η ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ απένειμε τιμητικές πλακέτες σε αθλητές και προπονητές που υπηρέτησαν το μπάσκετ στην  Πελοπόννησο, τους Θεόδωρο Τσουκαλά, Γεώργιο Λαμπράκο και Παύλο Νόντα καθώς και στους Γιάννη Χρυσανθόπουλο και Νίκο Κεραμέα.