Τετάρτη, 23 Νοέμβριος 2016 17:25

Χειρουργήθηκε ο Γκιστ - Επιστρέφει σε 4 μήνες

Γράφτηκε από τον

Επιβεβαιώθηκε επίσημα η είδηση ότι ο Τζέμις Γκιστ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για να ξεπεράσει τον σοβαρό τραυματισμό του, με την επιστροφή του να υπολογίζεται στους τέσσερις μήνες. 

Από τα ξημερώματα της Τετάρτης ο Τζέιμις Γκιστ είχε ενημερώσει τους θαυμαστές του στο Instagram ότι επρόκειτο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. 

Εκείνο που προκύπτει για την υπόθεση του Αμερικανού φόργουορντ του Παναθηναϊκού Superfoods είναι πως ακολουθήθηκε η πιο «λογική οδός», αφού αν ο αθλητής έκανε μία πιο συντηρητική αγωγή μπορούσε να μην «δέσει» σωστά το σημείο του τραυματισμού του. 

Με την εγχείρηση αποκαθίσταται τελείως το πρόβλημα, με τις πληροφορίες από τις ΗΠΑ να αναφέρουν ότι η επιστροφή του Γκιστ υπολογίζεται γύρω στους 4 μήνες. 

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, στον «εξάστερο» θέλουν να περιμένουν και τα έγγραφα μετά τη χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε ο παίκτης, ώστε να γνωρίζουν καλύτερα τα δεδομένα για την κατάστασή του. 

Με βάση τη λογική, όμως, όλα δείχνουν ότι μετά από μία τέτοιου είδους επέμβαση χρειάζεται ένας αθλητής γύρω στους τέσσερις μήνες να επανέλθει, και περισσότερα θα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε σήμερα ή αύριο το πρωί.

Πηγή: sport-fm.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ