Τετάρτη, 21 Δεκέμβριος 2016 16:54

Α' ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ: Σήμερα το τελευταίο τζάμπολ για το 2016

Γράφτηκε από τον

Με τα παιχνίδια της 7ης αγωνιστικής ολοκληρώνονται σήμερα οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της μεγάλης τοπικής κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ για το 2016.

Η πρωτοπόρος και αήττητη Καλαμάτα ''80 θα υποδεχθεί στην Τέντα τον Ακάδημο, ενω οι δεύτεροι ΓΣ Μεσσήνης και Σπαρτιατικός θα παίξουν εκτός έδρας με ΑΕ Σπάρτης και Απόλλωνα Τρίπολης αντίστοιχα. Οι υπόλοιπες συναντήσεις του προγράμματος είναι: Πελασγός-Ατλας, ΝΟ Πύλου-Θουρία, Ευκλής-Σύλλογος Δρομέων

Αναλυτικά τα παιχνίδια και οι διαιτητές που θα σφυρίξουν σε αυτά έχουν ως εξής:

ΠΕΛΑΣΓΟΣ-ΑΤΛΑΣ

Στις 5 το απόγευμα με ρέφερι τους Αναστόπουλο, Καραμπάγια θα γίνει στην Μεγαλόπολη το παιχνίδι που ανοίγει το σημερινό πρόγραμμα,  με αντιπάλους τον Πελασγό και τον Ατλαντα. Προβάδισμα έχουν οι γηπεδούχοι οι οποίοι αποτελούν μέχρι τώρα την ευχάριστη εκπληξη της κατηγορίας.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ '80 - ΑΚΑΔΗΜΟΣ

Με στόχο μια ακόμη επιτυχία η πρωτοπόρος και αήττητη του βαθμολογικού πίνακα Καλαμάτα '80 θα αντιμετωπίσει ως γηπεδούχος τον συγκάτοικο της στην Τέντα Ακάδημο,  ο οποίος ακόμη ψάχνει να βρει τον αγωνιστικό του εαυτό. Διαιτητές της συνάντησης η οποία θα αρχίσει στις 6 το απόγευμα θα είναι οι Κυριακόπουλος και Δούβρης.

ΝΟ ΠΥΛΟΥ-ΘΟΥΡΙΑ

Την ίδια ώρα με το παραπάνω παιχνίδι της Τέντας δηλαδή στις 6 μ.μ. θα παίξουν στην Πύλο ο ουραγός της βαθμολογίας ΝΟ Πύλου και η Θουρία.  Στο συγκεκριμένο παιχνίδι που θα σφυρίξουν οι Νάστος και Μπακετέας οι δύο αντίπαλοι θα προσπαθήσουν να πάρουν τους δύο βαθμούς της νίκης για να μείνουν έτσι μέσα στους φετινούς στόχους τους.

ΑΕ ΣΠΑΡΤΗΣ-ΓΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ

Καλό παιχνίδι  όσον αφορά τον τελικό νικητή αναμένεται να γίνει στις 6 το απόγευμα στο κλειστό της Σπάρτης,  όπου η γηπεδούχος ΑΕΣ θα αντιμετωπίσει την εκ των δεύτερων του βαθμολογικού πίνακα ομάδα του ΓΣ Μεσσήνης. Διαιτητές της συνάντησης θα είναι οι Ρίζος και Ντάση.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ

Με φαβορί για την επιτυχία λόγω εμπειρίας και ποιότητας τους εκ των δεύτερων του βαθμολογικού πίνακα κιτρινόμαυρους της Σπάρτης θα γίνει στις 8 το βράδυ στην Τρίπολη το παιχνίδι του Απόλλωνα με τον Σπαρτιατικό.  Βέβαια την δική τους αγωνιστική αντίσταση για το καλύτερο θα έχουν ετοιμάσει από το πρώτο σφύριγμα των Αναστόπουλου, Καραμπάγια και οι γηπεδούχοι.

ΕΥΚΛΗΣ-ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ

Την επιστροφή στον δρόμο των επιτυχιών για μια καλύτερη συνέχεια θα ψάξει στις 8 το βράδυ στην Τέντα ο Ευκλής με αντίπαλο τον Σύλλογο Δρομέων και διαιτητές τους Κυριακόπουλο και Δούβρη..Αγωνιστικά τόσο οι γηπεδούχοι, όσο και οι φιλοξενούμενοι που θέλουν το θετικό αποτέλεσμα θα παραταχθούν με όλους τους ετοιμοπόλεμους αυτήν την περίοδο παίκτες τους .

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(Σε 6 αγώνες)

1. Καλαμάτα 80          6-0    12

2. ΓΣ Μεσσήνης          5-1   11

-.Σπαρτιατικός            5-1   11

4. Πελασγός                4-2   10

-.ΑΕ Σπάρτης             4-2   10

6. Σύλλογος Δρομέων 3-3    9

7 .Θουρία                   2-4     8

-.Απόλλωνας Τρ.       2-4     8

-.Ατλας                       2-4     8

-.Ευκλής                     2-4    8

11 .Ακάδημος              1-5    7

12. ΝΟ Πύλου             0-6    6