Τετάρτη, 15 Μάρτιος 2017 19:06

Ηττα και αποκλεισμός για τα κορίτσια του 4ου ΓΕΛ Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

 

Μετά το ματς το αγοριών, διεξήχθη στην Τέντα η νοκ - άουτ αναμέτρηση των κοριτσιών, ανάμεσα στο 4ο ΓΕΛ Καλαμάτας που πήρε τον τίτλο στη Μεσσηνία και το ΓΕΛ Μεγαλόπολης που ήταν πρώτο στην Αρκαδία.

Αυτή τη φορά χαμογέλασε η ομάδα της Μεγαλόπολης, μιας και επικράτησε με 45-16 και συνεχίζει στη γ' φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος μπάσκετ κοριτσιών. Το τελικό σκορ μαρτυρά και την εικόνα του αγώνα. Το ΓΕΛ Μεγαλόπολης έχοντας αθλήτριες με μεγαλύτερη εμπειρία και παραστάσεις καθάρισε από το πρώτο οχτάλεπτο, όπου πέτυχε 20 πόντους χωρίς να δεχτεί κανέναν! Ετσι η συνέχεια ήταν διαδικαστική με το 4ο ΓΕΛ Καλαμάτας να παλεύει για να ροκανίσει κάπως τη διαφορά και να στέκεται πολύ καλά στην τρίτη περίοδο, όπου δέχτηκε μόνο 4 πόντους. Η Κανελλοπούλου πέτυχε τους μισούς πόντους της καλαματιανής ομάδας, η Λύγουρη είχε 6 και η Καρμοίρη 2. Από την άλλη πλευρά σκόραραν 7 παίκτριες. 

Διαιτητές: Νάστος - Καρδάρας. Τα οχτάλεπτα: 0-20, 6-30, 12-34, 16-45

4ο ΓΕΛ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Τηράσκη - Ηλιόπουλος): Πίκουλα, Τζώρτζη, Καρμοίρη 2, Γιαννακοπούλου, Γκέκα, Κανελλοπούλου 8, Λύγουρη 6, Κομινάκη. 

 

ΓΕΛ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ (Κουπαρίτσα): Σταβαράκη 8, Μιχόλια, 8 Τσιντώνη 5, Παναγιώτου 6, Δημάδη 2, Αριδά, Καντέλη 10, Παπαγγελή 6, Τζιουβέλη, Σιμοπούλου