Πέμπτη, 20 Απρίλιος 2017 13:14

Εκτός με Γλαύκο την Κυριακή η Καλαμάτα B.C.

Γράφτηκε από τον
Εκτός με Γλαύκο την Κυριακή η Καλαμάτα B.C.

 

Επιστροφή στη δράση για την ομάδα της Καλαμάτας B.C. η οποία την Κυριακή στις 5 μ.μ. θα φιλοξενηθεί από τον Γλαύκο στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Γ' εθνικής.

Η εντός έδρας ήττα της περασμένης αγωνιστικής από την Ακράτα ψαλίδισε σε μεγάλο βαθμό τις ελπίδες των Μεσσηνίων για παραμονή. Για να ανατραπεί η κατάσταση στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές το πιθανότερο είναι ότι θα χρειαστεί το 4 στα 4, αφού η ομάδα έχει να κάνει και το ρεπό της.

Όπως γίνεται αντιληπτό η παραμονή είναι πλέον εξαιρετικά δύσκολη, ωστόσο η Μεσσηνιακή ομάδα θα προσπαθήσει να χτυπήσει το διπλό απέναντι στον Γλαύκο ώστε να διατηρήσει ζωντανές τις λιγοστές ελπίδες που έχει. 

Στην βαθμολογία η Καλαμάτα B.C. ισοβαθμεί με Ερμιονίδα και Πορφύρα με τις τρεις ομάδες να έχουν από 30 βαθμούς. Πάνω τους είναι ο Ίκαρος Καλλιθέας και ο Άρης Πετρούπολης με 31 βαθμούς ενώ ουραγός με 28 είναι ο Πορφύρας. 

Από τις πέντε ομάδες που προαναφέρθηκαν θα υποβιβαστούν 4 ή και οι 5 ανάλογα με το ποιες ομάδες θα πέσουν από την Β' εθνική. 

Όσον αφορά το πρόγραμμα της Καλαμάτας, το δυσάρεστο είναι ότι έχει να δώσει μόνο τέσσερα ματς καθώς θα κάνει και το ρεπό της. 

Θα παίξει διαδοχικά με Γλαύκο εκτός, θα κάνει το ρεπό της και στην συνέχεια θα παίξει με Δαφνίου εντός, με Κόρινθο εκτός και με Άρη Πετρούπολης εντός. 

Το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής έχει ως εξής:

Κυριακή 23 Απριλίου 

Ερμιόνη - ΚΑΟ Κορίνθου

Ακράτα - Δάφνη Δαφνίου 

Γλαύκος - Καλαμάτα B.C. 

Ικαρος Ν. Σμύρνης - Αρης Πετρούπολης 

Ενωση Ιλίου - Κεραυνός Αιγίου 

Πεύκη - Πορφύρας 

Ικαρος Καλλιθέας - Αχαγιά 82 

Ρεπό: Αγία Παρασκευή