Κυριακή, 28 Μάιος 2017 18:51

Με Μπρατσιάκο και Γιαπλέ το camp της Καλαμάτας B.C.

Γράφτηκε από τον
Με Μπρατσιάκο και Γιαπλέ το camp της Καλαμάτας B.C.

 

Η Καλαμάτα B.C. διοργανώνει το 1ο «Kalamata B.C. Camp» στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δημοτικού Σταδίου, σε ένα γεγονός που θα παρευρεθούν οι Βασίλης Μπρατσιάκος (φώτο) και Θανάσης Γιαπλές.

Η σχετική ανακοίνωση της Μεσσηνιακής ομάδας αναφέρει: 

«Στη συμπλήρωση δύο χρόνων λειτουργίας της, η Καλαμάτα B.C. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει για το γεγονός της διοργάνωσης του 1ου Kalamata B.C. Camp στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δημοτικού Σταδίου της πόλης μας, μεταξύ 20 και 23 Ιουνίου, καθημερινά από τις 8:30 έως τις 13:30. Τις αιτήσεις συμμετοχής μπορείτε να τις προμηθευθείτε έως τις 10 Ιουνίου από τα καταστήματα COSMOS και BOOKMARK.

Οι συμμετέχοντες, ηλικίας 8 έως 18 ετών, θα έχουν την ευκαιρία της εμπειρίας με ολοκληρωμένη άθληση στο εν λόγω τετραήμερο, λαμβάνοντας συμμετοχή όχι μόνο σε προπονήσεις, αλλά παράλληλα σε ατομικούς διαγωνισμούς και ομαδικά παιχνίδια, με τη «σφραγίδα» του υπεύθυνου του camp και υπεύθυνου των ακαδημιών μας, Βασίλη Κονταργύρη, και με τη βοήθεια του έμπειρου επιτελείου μας από προπονητές (Αντώνης Κούτρης, Τίμος Πρίφτης), ιατρούς (Κέντρο Αποκατάστασης ΔΙΑΠΛΑΣΗ), γυμναστή (Γιώργος Κουλιέρης), φυσιοθεραπευτή (Δημήτρης Τσικούρης) και διατροφολόγους (Γαζούλη Αρ., Πετρακόπουλος Ι.). 

 

Στο πλευρό τους, θα βρίσκονται ο Βασίλης Μπρατσιάκος, που δημιούργησε το «θαύμα» της Κύμης, με τελευταία επιτυχία την παραμονή στην Basket League, ο Θανάσης Γιαπλές, νταμπλούχος Κατάρ με την Αλ Ραγιάν στο πλευρό του Στέργιου Κουφού, και φυσικά ο Γιώργος Βελισσαράκος, τρεις φορές πρωταθλητής Ελλάδας με τη γυναικεία ομάδα του Σπόρτιγκ και άλλοτε βοηθός στον Παναθηναϊκό». 

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ