Δευτέρα, 25 Σεπτέμβριος 2017 15:17

Με Κώστα Μίσσα οι κληρώσεις της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από τον

Ο Κώστας Μίσσας που οδήγησε την Εθνική στο πρόσφατο Ευρωμπάσκετ θα βρίσκεται το προσεχές Σάββατο στην Καλαμάτα για την ετήσια γιορτή της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, στην οποία θα γίνουν και οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων Α’ και Β’ κατηγορίας ανδρών και γυναικών.

Παράλληλα θα βραβευτούν οι αθλητές και οι προπονητές που διακρίθηκαν την περίοδο 2016-17, αλλά και πρόσωπα που με την αγάπη και προσφορά τους, τιμούν την καλαθοσφαίριση. Η γιορτή θα φιλοξενηθεί στις 7.30 μ.μ. στο αμφιθέατρο “Αλέξανδρος Κουμουνδούρος” στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας.

Ποιοι θα βραβευτούν στην εκδήλωση του Σαββάτου

Στην εκδήλωση θα μιλήσει και ο Ιωάννης Μπίρης (Ιατρός – Χειρούργος, με ειδικότητα στην υπερηχο-τομογραφία), με θέμα ΄΄Προ-αγωνιστικός Έλεγχος Αθλητών΄, ενώ ο Κώστας Μίσσας (Τεχνικός Σύμβουλος Ε.Ο.Κ. και Προπονητής Εθνικής Ομάδας Ανδρών) θα μιλήσει με θέμα ΄Το Μπάσκετ ένα κοινωνικό φαινόμενο με παγκόσμιες προεκτάσεις”.

Οσον αφορά τις απονομές των επάθλων, ο Σπύρος Καλούλι (Σ.Δ.Υ. Τρίπολης) θα βραβευτεί ως πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας ανδρών. Ο Γιώργος Καραγιαννίδης (Καλαμάτα ‘80) ως πολυτιμότερος παίκτης.

Στη Β’ κατηγορία ανδρών, ο Μάριος Τσαγκάνης (Γ.Σ. Γαργαλιάνων) θα βραβευτεί ως πρώτος σκόρερ στον α’ όμιλο και ο Γιάννης Μαχαίρας (Αστέρας Βλαχιώτης) ως πρώτος σκόρερ στον β’ όμιλο.

Στη Γ’ κατηγορία ο Δημήτρης – Παναγιώτης Κυριακόππουλος (Α.Σ. Τριφυλίας) ως 1ος σκόρερ α’ ομίλου και ο Γιώργος Πολίτης (ΑΕΚ Καλαμάτας) ως πρώτος σκόρερ β’ ομίλου.

Στο πρωτάθλημα γυναικών η Γλυκερία – Δανάη Κουτέλα (Α.Π.Σ. Αρις) ως πρώτη σκόρερ, η Ευσταθία Καντέλη (Κ.Ο.Μ. Πελασγός) ως πολυτιμότερη παίκτρια και η Μαρία Μπακετέα (Πελασγός) ως πρώτη στα τρίποντα. Τέλος οι ομάδες που διακρίθηκαν την περσινή σεζόν είναι: Καλαμάτα ‘80 (Α’ κατηγορία ανδρών), Λακωνικός Κρόνος (Β’ κατηγορία ανδρών), Εράνη Φιλιατρών (Γ’ κατηγορία ανδρών), Καλαμάτα ‘80 (κατηγορία παίδων, εφήβων), Κ.Ο.Μ. Πελασγός (κατηγορία γυναικών, νεανίδων, κορασίδων, μίνι μπάσκετ), και Καλαμάτα ‘80 (1) (κατηγορία προ μίνι).