Παρασκευή, 20 Οκτώβριος 2017 14:14

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: Ετοιμη για την πρώτη νίκη με Ολυμπιάδα Λεχαίου

Γράφτηκε από τον

Στο παρελθόν έχουν αφήσει στην Καλαμάτα ‘80 την βαριά ήττα στο Ναύπλιο από τον τοπικό Οίαξ στην πρεμιέρα της Γ’ εθνικής μπάσκετ.

Αλλωστε η ήττα ήταν εντός προγράμματος από μια ομάδα με υψηλότερους στόχους και σαφώς πιο μεγάλο μπάτζετ. Αυτό όμως που πείραξε τον Αλέξη Κορογώνα και τους ανθρώπους των “Λύκων” ήταν ότι οι παίκτες απογοητευμένοι παράτησαν κάποια στιγμή το παιχνίδι, κάτι που δεν θέλουν να γίνει ξανά.

Πλέον το ενδιαφέρον έχει στραφεί στο ματς της 2ης αγωνιστικής με την Ολυμπιάδα Ασσου Λεχαίου, μια ομάδα της Κορινθίας που ανέβηκε την τελευταία στιγμή κατηγορία λόγω της ανόδου στη Β’ εθνική της Αρχαίας Κορίνθου.

Είναι ένα παιχνίδι στα μέτρα της Καλαμάτας ‘80 που πρέπει πάση θυσία να το κερδίσει, όπως σημειώνει χαρακτηριστικά ο προπονητής της ομάδας Αλέξης Κορογώνας.

Ο καλαματιανός τεχνικός κάνει έκκληση στον κόσμο να πάει την Κυριακή στις 5 το απόγευμα στην Τέντα για να τους βοηθήσει στο πρώτο επίσημο εντός έδρας ματς της σεζόν.

Από εκεί και πέρα οι Μιχάλης Παπαγεωργίου και Αρης Σκοπέτος ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς και η συμμετοχή τους στο ματς με την Ολυμπιάδα θα κριθεί την τελευταία στιγμή.