Παρασκευή, 27 Οκτώβριος 2017 17:43

Γιαννακόπουλος: «Τεστ ο αγώνας στο Ρέθυμνο»

Γράφτηκε από τον

Ο Σάκης Γιαννακόπουλος εξήγησε πως η αναμέτρηση με το Ρέθυμνο (28/10, 16:30) αποτελεί ένα καλό τεστ για το Λαύριο ώστε να τεστάρει την πρόοδό του. 

Το blog του Αρφαραίου αρχηγού του Λαυρίου στο esake.gr αναφέρει:

«Η ομάδα προσπαθεί ακόμη να συνέλθει, δεν μπορεί ακόμη να πιστέψει πως χάθηκε το παιχνίδι με τον Άρη. Κι είναι πραγματικά πολύ οδυνηρό, να χάνεις ένα ματς, στο οποίο ήσουν πολύ καλύτερος για περισσότερα από 35 λεπτά! Αλλά αυτά έχει το μπάσκετ….

Όλη την εβδομάδα λοιπόν δουλέψαμε σκληρά, ώστε να μην επαναλάβουμε στο μέλλον τα ίδια λάθη που μας στοίχισαν τη νίκη , το προηγούμενο Σάββατο. Τα παιδιά δούλεψαν πολύ σκληρά, προκειμένου να διορθώσουμε όλες τις ατέλειες, τις αδυναμίες μας εν όψει των επόμενων αγώνων.

Τόσο ο κόσμος, όσο και εμείς οι ίδιοι έχουμε μεγάλες απαιτήσεις από την ομάδα και γι’αυτό δουλεύουμε κάθε μέρα σε πολύ έντονους ρυθμούς με στόχο να γινόμαστε διαρκώς καλύτεροι.

Στο Ρέθυμνο, θα έχουμε την ευκαιρία να τεστάρουμε τον βαθμό προόδου μας. Θα αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα, η οποία, παραδοσιακά στην έδρα της, παρουσιάζεται πάντα πολύ ισχυρή. Για μας είναι τεστ. Πρέπει να δείξουμε στην πράξη ότι έχουμε συνέλθει από σοκ της απώλειας του ματς με τον Άρη και να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό απέναντι στο Ρέθυμνο…

Κλειδί του αγώνα θα είναι ο ρυθμός και τα ριμπάουντ. Αν δεν δώσουμε την ευκαιρία στους αντιπάλους μας να κάνουν δεύτερες και τρίτες επιθέσεις, νομίζω ότι θα είμαστε μέσα στο ματς μέχρι το τέλος και από εκεί και πέρα ότι ήθελε προκύψει».

Πηγή: gazzetta.gr