Τετάρτη, 03 Ιανουάριος 2018 17:19

Δικηγόροι και Μηχανικοί θα παίξουν μπάσκετ

Γράφτηκε από τον

Οι ομάδες μπάσκετ του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας και του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Μεσσηνίας θα παίξουν φιλικό αγώνα για φιλανθρωπικό σκοπό.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή στις 8 μ.μ. στο Κλειστό της Παραλίας θα δώσουν φιλικό στο πλαίσιο των κοινωνικών δράσεων που προωθούν μέσω και του αθλητισμού. Φέτος, τα έσοδα από το συμβολικό αντίτιμο των εισιτηρίων θα διατεθούν υπέρ του Αθλητικού Συλλόγου Α.μεα "Διαφοροζώ".

Ο αγώνας διοργανώνεται από το Δικηγορικό Σύλλογο Καλαμάτας και από το Σύλλογο Πολιτικών Μηχανικών Μεσσηνίας, τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας και του Αθλητικού Φορέα ενώ υποστηρίζεται και από τους φορείς: Ευ-τόπος, Σύλλογος Μηχανικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Μεσσηνίας, Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων Καλαμάτας, Kαλαμάτα ‘80, Καλαμάτα B.C.

Να σημειωθεί πως οι δύο Σύλλογοι έχουν αναλάβει αντίστοιχες πρωτοβουλίες κοινωνικού χαρακτήρα και στο παρελθόν (2016,2017) με τα έσοδα τότε να διατίθενται υπέρ των πλημμυροπαθών συμπολιτών μας και υπέρ του Ειδικού Σχολείου Καλαμάτας αντίστοιχα.