Παρασκευή, 26 Ιανουάριος 2018 18:18

Γιαννακόπουλος: «Μια ανάσα απ' τη μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας μας»

Γράφτηκε από τον

To Λαύριο δοκιμάζεται στην έδρα της Κύμης (27/1, 16:30) και ο Μεσσήνιος άσος Σάκης Γιαννακόπουλος στάθηκε στο υψηλό κίνητρο της ομάδας του Χρήστου Σερέλη.

Το blog του αρχηγού του Λαυρίου στο esake.gr
"Στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, φτάσαμε μια ανάσα από τη μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία μας και συνάμα από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία της Α1. Παίξαμε καταπληκτικό μπάσκετ για 50 λεπτά και είμαστε πολύ χαρούμενοι, από όσα ακούμε για την ομάδα μας, τον τελευταίο καιρό!

Τώρα όμως μπροστά μας έχουμε ένα παιχνίδι-πρόκληση που θα πρέπει πάση θυσία να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του, μιας κι όλοι περιμένουν ότι έχουμε… αδειάσει μετά τη μάχη στο ΟΑΚΑ. Ελπίζω να διατηρήσουμε το υψηλό μας κίνητρο, τη θέληση τη διάθεση και την προσπάθεια μας σε πολύ υψηλά επίπεδα ώστε να καταφέρουμε να κερδίσουμε μια ομάδα που είναι καλή και κάθε εβδομάδα γίνεται καλύτερη, θέτοντας τις βάσεις για να μπει στα πλέι οφ. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και μακάρι στο τέλος να είμαστε εμείς οι νικητές.

Με την ευκαιρία θέλω να πω μέσα από την καρδιά μου, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας για την παρουσία του στο ΟΑΚΑ αλλά και για το γεγονός ότι είναι δίπλα μας σε κάθε ματς, εντός κι εκτός έδρας! Μακάρι να τους δικαιώσουμε, να τους κάνουμε περήφανους και να συνεχίσουν να’ναι κοντά μας μέχρι τέλους…

Τους χρειαζόμαστε!»
Πηγή: