Τρίτη, 10 Απρίλιος 2018 13:02

Εξαντλούνται τα εισιτήρια του πρώτου αγώνα με την Ρεάλ

Γράφτηκε από τον

Ο Παναθηναϊκός Superfoods ενημέρωσε πως έχουν μείνει ελάχιστα εισιτήρια για τον 1ο αγώνα της σειράς των playoffs με την Ρεάλ (17/4), ενώ ξεκίνησε ηδη η διάθεση για τον 2ο αγώνα της σειράς (19/4).

Η δίψα των φίλων του Παναθηναϊκού Superfoods για την πρόκριση στο Final Four είναι τεράστια. Αυτό φαίνεται ήδη από το γεγονός ότι, όπως ανακοίνωσε η "πράσινη" ΚΑΕ, έχουν μείνει ελάχιστα εισιτήρια ενόψει του 1ου αγώνα της σειράς των playoffs με την Ρεάλ (17/4, 21:15).

Παράλληλα ο Παναθηναϊκός Superfoods ανακοίνωσε ότι έχει ξεκινήσει ήδη η διάθεση των εισιτηρίων και του 2ου αγώνα της σειράς (19/4, 21:15), αρχικά από την Θύρα 10 του "Απόστολος Νικολαϊδης".

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ενημερώνει τους φιλάθλους της πως διαθέτει από σήμερα (10/4) το πρωί από τα εκδοτήρια του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας τα εναπομείναντα εισιτήρια του πρώτου αγώνα των Playoffs της Euroleague με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης (17/4, 21.15), τα οποία είχε κρατήσει για να καλύψει τις ανάγκες όσων δεν αγοράζουν μέσω διαδικτύου. Και αυτά, όμως, πρόκειται να εξαντληθούν άμεσα, καθώς οι φίλοι της ομάδας δημιούργησαν από πολύ νωρίς μεγάλες ουρές έξω από τα εκδοτήρια. Παράλληλα, ανακοινώνει πως ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων και της δεύτερης αναμέτρησης των Playoffs (19/4, 21.15), αρχικά από τη Θύρα 10 του «Απόστολος Νικολαϊδης», ενώ εντός της ημέρας πρόκειται να αρχίσει και η διαδικτυακή τους διάθεση, μέσω του viva.gr".

Πηγή: sport24.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ