Παρασκευή, 11 Μάιος 2018 14:46

ΚΑΛΑΜΑΤΑ Β.C.: Με Κούτρη και στη Γ’ εθνική

Γράφτηκε από τον

 

Ο Αντώνης Κούτρης οδήγησε φέτος την Καλαμάτα B.C. στην κατάκτηση του τίτλου στην Α’ κατηγορία μπάσκετ της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και την επιστροφή στη Γ’ εθνική.

Ως εκ τούτου δεν υπήρχε λόγος να αλλάξει η πετυχημένη συνταγή στον πάγκο και έτσι οι δύο πλευρές θα πορευτούν μαζί και τη νέα σεζόν. Η Μεσσηνιακή ομάδα ανακοίνωσε επίσημα την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Αντώνη Κούτρη “ Η Καλαμάτα B.C. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή Αντώνη Κούτρη, μετά την επιτυχία της σεζόν που μόλις τελείωσε, με την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α' ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και την επιστροφή στη Γ' Εθνική”.

Γενικός αρχηγός ο Καρούτας

Πέρα από την ανανέωση της συνεργασίας με τον Κούτρη, η μεσσηνιακή ομάδα προχώρησε και στην έναρξη συνεργασίας με τον Κώστα Καρούτα, ο οποίος αναλαμβάνει γενικός αρχηγός. Η ανακοίνωση αναφέρει ότι η Καλαμάτα B.C“Με χαρά καλωσορίζει στην οικογένεια της τον κύριο Κωνσταντίνο Καρούτα, πρώην αθλητή μεσσηνιακών ομάδων και έμπειρου παράγοντα σε ομάδες Γ' Εθνικής ο οποίος θα διατελεί πια χρέη γενικού αρχηγού στο σύλλογο. Όλη η πόλη... μία ομάδα!». #kalamatabc”.