Τρίτη, 19 Ιούνιος 2018 16:16

Ξεκινά σήμερα το καμπ μπάσκετ της Καλαμάτας ‘80

Γράφτηκε από τον

Για 7η συνεχόμενη χρονιά η Καλαμάτα ‘80 με αφορμή το κλείσιμο της σεζόν της ακαδημίας και των αγωνιστικών της τμημάτων διοργανώνει καμπ μπάσκετ για παιδιά ηλικίας από 6 έως 16 ετών.

Το καμπ, που έχει σκοπό τη βελτίωση των καλαθοσφαιριστών ξεκινά σήμερα και ολοκληρώνεται την Παρασκευή στο Κλειστό της Παραλίας.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει απογευματινές προπονήσεις (18.00-20.30) με στόχο τη βελτίωση στις βασικές δεξιότητες του αθλήματος.

Το προπονητικό επιτελείο του καμπ αποτελείται από τους πτυχιούχους Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο Μπάσκετ, Δημήτρη Αβδάλα, επίσης κάτοχο διπλώματος FECC της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Αλέξη Κορογώνα, Νίκο Πεφάνη, Αντώνη, Παυλή και Σταυρούλα Μάλαμα.

Οι παραπάνω μαζί με την παρουσία επίσημων προσκεκλημένων, προπονητών ,αθλητών , επιστημόνων, θα διδάξουν στα παιδιά που θα συμμετάσχουν τα μυστικά του αθλήματος ταυτόχρονα πάντα με την ορθή παιδαγωγική κατεύθυνση. Τέλος να σημειωθεί ότι η Καλαμάτα ‘80 με ανακοίνωσή της ευχαριστεί τον χορηγό του καμπ τα «Super Market Αφοί Μουργή» που στηρίζει αυτή την προσπάθεια.