Πέμπτη, 28 Ιούνιος 2018 13:19

ΜΠΑΣΚΕΤ: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το καμπ της Καλαμάτας ‘80

Γράφτηκε από τον
ΜΠΑΣΚΕΤ: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το καμπ της Καλαμάτας ‘80

 

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 7ο Βasketball Τraining Camp που διοργάνωσε η Καλαμάτα ‘80 στις 19-22 Ιουνίου.

Ενα καμπ που έδωσε την δυνατότητα στους πολυάριθμους νεαρούς αθλητές να διδαχθούν τα βασικά του μπάσκετ από το προπονητικό επιτελείο της ομάδας που αποτελείται από πτυχιούχους Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στην Καλαθοσφαίριση.

Την Τετάρτη το απόγευμα 20/6 η Βίνα Μάλαμα, εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και διδάκτωρ του πανεπιστημίου Αθηνών, μίλησε με τους νεαρούς αθλητές για τους τρόπους χρήσης των ηλεκτρονικών υπολογιστών, τις τεχνικές προστασίας από ηλεκτρονικούς κινδύνους και έδωσε ιδέες για την καλύτερη διαχείριση του χρόνου στην ηλεκτρονική ζωή.

Την Πέμπτη 21/6 ο διατροφολόγος Γιάννης Πετρακόπουλος, συνεργάτης στο κέντρο μεταβολισμού Αριστέα Γαζούλη, ανέπτυξε στους συμμετέχοντες διάφορα θέματα υγιεινής διατροφής, μίλησε για την σχέση διατροφής και άθλησης και έδωσε πολύτιμες συμβουλές για την καθημερινή διατροφή των νεαρών αθλητών.

Την Παρασκευή 22/6 πραγματοποιήθηκαν τα παιχνίδια δεξιοτήτων καθώς και συναγωνιστικά παιχνίδια με αντικείμενο το σουτ όπου οι νεαροί αθλητές διασκέδασαν και χάρισαν όμορφες εικόνες μέσα από τις προσπάθειες τους. Τέλος δοθήκαν τα αναμνηστικά διπλώματα και οι φανέλες σε όλους τους συμμετέχοντες από τον χορηγό του CAMP, τα Super Market Αφοί Μουργή.

Η Καλαμάτα ‘80 με ανακοίνωση της ευχαρίστησε τους αθλητές, τους γονείς, τους φίλους και τους χορηγούς του συλλόγου για τη συμμετοχή τους στην επιτυχημένη φετινή χρονιά ανανεώνοντας το ραντεβού για τον Σεπτέμβριο/

“Μετά από 38 πια χρόνια συνεχούς παρουσίας στα αθλητικά δρώμενα της πόλης αλλά και της χώρας οι "Λύκοι" καλούν το κόσμο της πόλης να στηρίξει την προσπάθεια μας και την νέα χρονιά”, καταλήγει η ανακοίνωση.