Δευτέρα, 15 Οκτώβριος 2018 12:30

Με Μίσσα σήμερα η παρουσίαση των προπονητών της Α1 κατηγορίας

Γράφτηκε από τον
Με Μίσσα σήμερα η παρουσίαση των προπονητών της Α1 κατηγορίας

Ο τεχνικός σύμβουλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Κώστας Μίσσας θα είναι κεντρικός ομιλητής και τιμώμενο πρόσωπο στην εκδήλωση που διοργανώνει η ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ σήμερα Δευτέρα στη Μεσσήνη.

Πρόκειται για την παρουσίαση των προπονητών των ομάδων της Α1 κατηγορίας οι οποίοι θα δώσουν συνέντευξη Τύπου με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος το Σάββατο 20 Οκτωβρίου.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 7 μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Μεσσήνης (Δημάρχου Παύλου Πτωχού) στην Μεσσήνη.

Κατά την διάρκεια της ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κεντρικής και Νότιας Πελοποννήσου, θα παρουσιάσει τους νέους κανονισμούς Παιδιάς, που με απόφαση των F.I.B.A. – E.O.K., ισχύουν από 1 Οκτωβρίου 2018.

Μετά τέλος της συνέντευξης των προπονητών, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. θα απονείμει τιμητικές πλακέτες σε αθλητές και προπονητές που με τη δική τους αγωνιστική δράση, έχουν συμβάλει διαχρονικά στην ανάπτυξης της καλαθοσφαίρισης στη Κεντρική και Νότια Πελοπόννησο.

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας

Η ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ ανακοίνωσε και το πρόγραμμα του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας. Η πρώτη αγωνιστική θα διεξαχθεί το τριήμερο 20-22 Οκτωβρίου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρεμιέρας έχει ως εξής:

Σάββατο 20/10

ΣΔΥ Τρίπολης – Λακωνικός Κρόνος

ΑΚΔ Τρίπολης, 5 μ.μ.

Κάστρο Μονεμβασιάς – Γ.Σ. Μεσσήνης

ΚΔΓ Μολάων, 5 μ.μ.

Πελασγός – Πολύβιος

ΚΔΓ Μεγαλόπολης, 8 μ.μ.

Κυριακή 21/10

Αρκαδικός – Σπαρτιατικός

ΑΚΔ Τρίπολης, 8 μ.μ.

Δευτέρα 22/10

Καλαμάτα '80 – Ευκλής

Τέντα, 6 μ.μ.

Ακάδημος – Ατλας

Τέντα, 8 μ.μ.

Ρεπό: Γ.Σ. Γαργαλιάνων