Τρίτη, 26 Φεβρουάριος 2019 14:14

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ: Στις 25 Μαρτίου τελικά το All Star Game

Γράφτηκε από τον

 

Το All Star Game της Α1 κατηγορίας ανδρών θα διοργανώσει φέτος η ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. Η γιορτή του μπάσκετ της περιοχής μας θα γίνει τελικά τη Δευτέρα 25 Μαρτίου και όχι το Σάββατο 9 Μαρτίου όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί.

Η διοργάνωση θα ξεκινήσει στις 6 μ.μ. στο Κ.Δ.Γ. Σπάρτης. Στο πλαίσιο του All Star Game θα διεξαχθούν επίσης, αγώνας επίδειξης μεταξύ των κλιμακίων παίδων της Ένωσής καθώς και διαγωνισμός τριπόντων.

Η επιλογή των αθλητών που θα συμμετέχουν στο All Star Game γίνεται με καθολική ψηφοφορία από όλους τους φίλους της Καλαθοσφαίρισης, μέσω της Ιστοσελίδας της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. Η ψηφοφορία ολοκληρώθηκε χθες και σήμερα ενδέχεται να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα.

Κάθε φίλαθλος μπορούσε να ψηφίζει δύο αθλητές της επιλογής του σε κάθε θέση, (Θέση 1: Play-Maker– Θέση 2: Guard– Θέση 3: Small Forward – Θέση 4: Power Forward – Θέση 5: Center), για τους 10 αθλητές που θα στελεχώσουν τις δύο πεντάδες των ALL STARομάδων, στο τζάμπολ του αγώνα. Οι υπόλοιποι 14 αθλητές θα επιλεγούν από τους προπονητές των 2 ALL STAR ομάδων.

Στο διαγωνισμό τριπόντων θα συμμετέχουν οι 6 πρώτοι πιο εύστοχοι αθλητές της στατιστικής τριπόντων του Πρωταθλήματος Α1 κατηγορίας ανδρών, μέχρι την 17η αγωνιστική (16-17-18/02/2019).

Για τις θέσεις του 1ου προπονητή και του συνεργάτη του (Head Coach & Assistant Coach) θα επιλεγούν οι προπονητές των ομάδων που θα κατέχουν τις τέσσερις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας της Α1 κατηγορίας ανδρών την καταληκτική ημερομηνία της ψηφοφορίας.

Οπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. Η διοργάνωση γίνεται “στοχεύοντας στην ανάπτυξη και προβολή της καλαθοσφαίρισης στη Κεντρική και Νότια Πελοπόννησο, θεωρώντας δε, το Πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας ανδρών, ως ένα από τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα, στα αθλητικά δρώμενα της περιοχής μας,. Πιστεύουμε ότι η εκδήλωση αυτή είναι πλέον θεσμός και αποτελεί μια ακόμη Γιορτή για το δικό μας μπάσκετ”.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ