Παρασκευή, 12 Απρίλιος 2019 12:32

ΚΑΛΑΜΑΤΑ B.C.: Για την υπέρβαση την Κυριακή με Αιγάλεω

Γράφτηκε από τον

Ούτε στην Ακράτα μπόρεσε η Καλαμάτα B.C. να πανηγυρίσει την πρώτη φετινή εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής μπάσκετ και ουσιαστικά έχασε τις όποιες ελπίδες για απευθείας παραμονή.

Ρεαλιστικός στόχος στις εναπομείναντες τέσσερις αγωνιστικές είναι η 10η θέση που οδηγεί σε μπαράζ (μάλλον με Αγ. Παρασκευή ή Ικαρο Ν. Σμύρνης σε ουδέτερο γήπεδο),

Η Μεσσηνιακή ομάδα απέχει ένα βαθμό από το 10ο Ληξούρι, με το οποίο θα αναμετρηθεί την επόμενη Κυριακή εκτός έδρας σ' ένα παιχνίδι που όπως όλα δείχνουν θα κρίνει... μια κατηγορία. Πριν το ταξίδι στην Κεφαλλονιά, υπάρχει όμως το θεωρητικά πιο δύσκολο φετινό ματς, αφού μεθαύριο η Καλαμάτα B.C. θα υποδεχτεί το Αιγάλεω, που σε 22 αγωνιστικές μετρά 21 νίκες και μόλις 1 ήττα και είναι από την αρχή της σεζόν στην κορυφή της βαθμολογίας. Η ομάδα του Πάυλου Νώντα έχει 7 νίκες φέτος εντός έδρας, αλλά την Κυριακή είναι το απόλυτο αουτσάιντερ και καλείται να κάνει την υπέρβαση.

Είναι η πρώτη φορά που σ' ένα παιχνίδι στην Τέντα δεν έχει την πίεση της νίκης, χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα τα δώσει όλα. Το μεγάλο ματς για την Καλαμάτα B.C. που θα κρίνει τους κόπους μιας χρονιάς είναι στις 21 Απριλίου στο Ληξούρι, όπου μόνο με νίκη θα ελπίζει στην αποφυγή του υποβιβασμού΄.

Νώντας: "Παίζουμε με μια ομάδα Α2"

Οσον αφορά το κυριακάτικο εντός έδρας ματς με το Αιγάλεω, ο Παύλος Νώντας σημείωσε ότι "Παίζουμε με τη πιο δυνατή ομάδα της κατηγορίας. Μια ομάδα που για μένα είναι επιπέδου όχι Β' εθνικής, αλλά Α2 με παίκτες όπως οι Γκαγκαλούδης, Καλλινικίδης, Αγγελόπουλος. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και ότι βγει", καταλήγει ο προπονητής της Μεσσηνιακής ομάδας. Το ευχάριστο είναι ότι η προετοιμασία διεξάγεται χωρίς προβλήματα και όλοι οι παίκτες θα είναι μεθαύριο στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων

Την απαγόρευση μετακίνησης οργανωμένων φιλάθλων του Αιγάλεω την Κυριακή στην Καλαμάτα αποφάσισε η αστυνομία, καθώς είναι γνωστή η ποδοσφαιρική κόντρα των δύο ομάδων και έτσι για λόγους ασφαλείας δεν θα επιτραπεί να βρεθούν στην Τέντα οργανωμένοι φίλοι της αθηναϊκής ομάδας.