Τρίτη, 11 Ιούνιος 2019 13:53

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: Συνεχίζει στον πάγκο ο Αλέξης Κορογώνας

Γράφτηκε από τον

Για την 5η σεζόν στον πάγκο της Καλαμάτας ‘80 ετοιμάζεται ο Αλέξης Κορογώνας.

Ο ικανός τεχνικός έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση για τη ανανέωση της συνεργασίας τους και ήδη έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός για το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας μπάσκετ της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

"Τη νέα σεζόν θα είμαστε ξανά πρωταγωνιστές"

“Υπήρχε αμοιβαία ικανοποίηση και διάθεση να συνεχίσουμε το έργο, που δεν είναι άλλο από την προώθηση των νεαρών παικτών”, λέει στην “Ελευθερία” ο Αλέξης Κορογώνας για τη συμφωνία με τους “λύκους”., τους οποίους έχει κοουτσάρει για τρεις χρονιές στην τοπική κατηγορία και μία στη Γ’ εθνική μπάσκετ.

Η σεζόν που ολοκληρώθηκε δεν ήταν βέβαια και από τις καλύτερες για το φιλόδοξο σύλλογο, αφού όπως λέει και ο προπονητής του “Ξεκινήσαμε με πρωταγωνιστικούς στόχους, αλλά δυστυχώς είχαμε προβλήματα και καταλήξαμε να παίζουμε για την παραμονή”. Η Καλαμάτα ‘80, έστω και με άγχος, ανανέωσε τη θητεία της και σύμφωνα με τον Αλ. Κορογώνα θα ανεβάσει ξανά τον πήχη των προσδοκιών.

“Τη νέα σεζόν θα είμαστε ξανά πρωταγωνιστές”, δηλώνει ο Κορογώνας, ποντάροντας στο γεγονός ότι οι παίκτες που αγωνίστηκαν φέτος πήραν εμπειρίες, ενώ θα υπάρξει και μεταγραφική ενίσχυση. Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση έχει έρθει σε συμφωνία με ορισμένους παίκτες και εντός των ημερών θα γίνουν οι ανακοινώσεις.