Παρασκευή, 09 Αύγουστος 2019 19:30

Τρέλα στο Ναύπλιο για τον Οίακα, εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια διαρκείας

Γράφτηκε από τον
Τρέλα στο Ναύπλιο για τον Οίακα, εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια διαρκείας

Τρομερή η ανταπόκριση του κοινού του Ναυπλίου, που εξάντλησε τα εισιτήρια διαρκείας του Οίακα για την πρώτη σεζόν της ομάδας στην Α2.

Πανδαιμόνιο επικρατεί στο Ναύπλιο για την πρώτη σεζόν του Οίακα στην Α2. Ο κόσμος της πόλης που γέμιζε το μικρό κλειστό στην περσινή πρωταθληματική πορεία της ομάδας του Χάρη Κουλουριώτη, εξάντλησε τα εισιτήρια διαρκείας μέσα σε περίπου μία εβδομάδα, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι της διοίκησης να δηλώνουν εντυπωσιασμένοι, αλλά και ανυπόμονοι για την έναρξη της περιόδου 2019/20 που θα τους βρει για πρώτη φορά στην ιστορία τους ένα βήμα μακριά από τα σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ.

"Το Δ.Σ. του Οίακα Ναυπλίου ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι τα εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 εξαντλήθηκαν σε λιγότερο από 10 ημέρες. Θέλουμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας για την αμέριστη και συνεχή συμπαράσταση που παρέχετε στην ομάδα μας. Δεδομένου του αισθήματος ευθύνης που απορρέει από την άμεση ανταπόκρισή σας, δεσμευόμαστε να τιμήσουμε την εμπιστοσύνη σας. Θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις, να διοργανώσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας και κάθε Σάββατο να είναι μία γιορτή της πόλης μας" αναφέρεται στην ανακοίνωση του Οίακα.

 Πηγή: sport24.gr