Πέμπτη, 13 Μάρτιος 2014 20:46

Τον άλλο μήνα για προπονητή η Εθνική μπάσκετ

Γράφτηκε από τον
Τον άλλο μήνα για προπονητή η Εθνική μπάσκετ

Μέσα στον επόμενο μήνα θα έχει λυθεί το θέμα του νέου προπονητή της εθνικής ομάδας μπάσκετ, σύμφωνα με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο.

«Δεν είμαστε ούτε μακριά ούτε κοντά», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΕΟΚ μιλώντας στον Sentra FM, ξεκαθαρίζοντας, όμως, ότι δεν θα υπάρχει συζήτηση για το συγκεκριμένο θέμα στο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας που είναι προγραμματισμένο για την Παρασκευή (14/3), καθώς αυτό θα ασχοληθεί μόνο με το ζήτημα των επιχορηγήσεων.

«Θα το λύσουμε το θέμα του προπονητή. Δεν είμαστε ούτε μακριά ούτε κοντά, αλλά θα το λύσουμε, μέχρι το Πάσχα θα έχει λυθεί. Θα κάνουμε Πάσχα με προπονητή», ήταν τα λόγια του Γιώργου Βασιλακόπουλου, ο οποίος αρνήθηκε να μπει σε ονοματολογία όταν ρωτήθηκε αν «παίζει» πλέον ως υποψήφιος και ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Για το θέμα της wild card που πήρε η Εθνική για το Παγκόσμιο Κύπελλο, είπε: «Η απάντηση είναι απλή και εύκολη. Όποιος το θέτει το ερώτημα αυτό (σ.σ.: για τα χρήματα που δόθηκαν) είναι κακοήθης. Ο χορηγός που δίνει τα χρήματα τα δίνει για την Εθνική και όχι για τα Άσπρα Χώματα -συγγνώμη κιόλας για την περιοχή- και τη θέλει παρούσα στα μεγάλα αθλητικά γεγονότα. Η Ελλάδα δεν μπορεί να λείπει επειδή αποφάσισαν κάποιοι ότι πρέπει να πεθάνει. Μας λένε για πρωτογενές πλεόνασμα. Γιατί αυτή η περικοπή. Σας είπα, ο αθλητισμός δεν είναι δαπάνη».

 

ΠΗΓΗ: A-SPORTS.GR