Πέμπτη, 30 Απρίλιος 2020 15:59

EuroLeague: Ρώτησε για την διαθεσιμότητα ΟΑΚΑ και ΣΕΦ

Γράφτηκε από τον
EuroLeague: Ρώτησε για την διαθεσιμότητα ΟΑΚΑ και ΣΕΦ

Με έγγραφό της η EuroLeague ρώτησε για την διαθεσιμότητα του ΟΑΚΑ και του ΣΕΦ για την περίπτωση που υπάρξει επανεκκίνηση της σεζόν. 

H EuroLeague βρίσκεται σε παύση, η διοργανώτρια αρχή έχει ορίσει ως deadline για τη λήψη απόφασης την 24η Μαΐου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν παγώσει όλα.

Η EuroLeague Basketball συνεχίζει να εξετάζει όλα τα σενάρια στην προσπάθεια να ολοκληρώσει την σεζόν, έστω με όλους τους αγώνες να γίνονται σε μία χώρα. Πάνω σε αυτή τη λογική, απέστειλε έγγραφο στις διοικήσεις του ΟΑΚΑ και του ΣΕΦ, ρωτώντας για την διαθεσιμότητα των δύο γηπέδων.

Είναι σαφές βέβαια πως πρόκειται καθαρά για μία διερευνητική επαφή, αφού αυτή τη στιγμή τίποτα δε μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο λόγω του κορονοϊού, ακόμα και αν η διοίκηση του ΟΑΚΑ δείχνει ήδη θετική σε αυτό το ενδεχόμενο.

Τα "αν" και οι υποθέσεις είναι πολλά αυτή τη στιγμή. Από το αν θα επιτρέπονται πτήσεις από και προς την χώρα μας τότε, μέχρι την εξέλιξη του ιού και την κατάσταση στην χώρα. Η πρώτη κίνηση ωστόσο έχει ήδη γίνει από την EuroLeague, η οποία έχει στείλει αντίστοιχα έγγραφα και σε άλλα γήπεδα της Ευρώπης, δείχνοντας για ακόμα μία φορά την θέλησή της να ολοκληρωθεί η σεζόν στο παρκέ
Πηγή: sport24.gr