Σάββατο, 11 Ιούλιος 2020 13:24

ΚΑΛΑΜΑΤΑ B.C.: Με Γιώργο Μπάκα και στη Γ’ εθνική

Γράφτηκε από τον

Με τη φανέλα της Καλαμάτας B.C. φαίνεται ότι θα κλείσει την καριέρα του ο Γιώργος Μπάκας.

Ο 40χρονος μπασκετμπολίστας, ιο οποίος ήταν από τους στυλοβάτες της φετινής ανόδου στη Γ’ εθνική μπάσκετ, συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση του καλαματιανού συλλόγου για τη ανανέωση της συνεργασίας του.
Ο Μπάκας γίνεται ο 6ος κατά σειρά παίκτης που συνεχίζει από την περσινή σεζόν. Είχαν προηγηθεί οι Μπούσι, Μανωλάκης, Αρώνης, Φραγγέας και Ζύμπας. Η παραμονή του αποτελεί επιτυχία για την Καλαμάτα B.C., καθώς ο Μπάκας είναι ένας από τους καλύτερους Μεσσήνιους σέντερ με πολλές παραστάσεις σε ανώτερες κατηγορίες (ακόμα και στην Α1 με το Λαύριο).
Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε συνέβαλε τα μέγιστα για να κατακτήσει η ομάδα τον τίτλο και κατ’ επέκταση το εισιτήριο για τις εθνικές κατηγορίες
“Η διοίκηση της Kalamata BC ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Γιώργο Μπάκα (θέση 5, 1980, 2.00). Ο Έλληνας σέντερ θα ενισχύσει την ομάδα μας και την νέα σεζόν στην περιπέτεια της στη Γ' Εθνική. Του ευχόμαστε καλή σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες”, αναφέρει η ανακοίνωση της καλαματιανής ομάδας για τη συμφωνία με τον Μπάκα.
Θυμίζουμε ότι στον πάγκο συνεχίζει ο Παύλος Νώντας, ενώ σύντομα αναμένεται να γίνουν γνωστές και οι μεταγραφικές προσθήκες για την τρίτη παρουσία του συλλόγου στη Γ’ εθνική μπάσκετ.