Τετάρτη, 15 Ιούλιος 2020 09:48

ΜΠΑΣΚΕΤ: Ξεκίνημα με το δεξί για τις κορασίδες της Καλαμάτας ‘80

Γράφτηκε από τον
ΜΠΑΣΚΕΤ: Ξεκίνημα με το δεξί για τις κορασίδες της Καλαμάτας ‘80

Με νίκη ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στα προκριματικά για το πανελλήνιο πρωτάθλημα μπάσκετ οι κορασίδες της Καλαμάτας '80.

Η μεσσηνιακή ομάδα νίκησε προχθές στην πρεμιέρα του β’ ομίλου, που φιλοξενείται στην Κόρινθο, με 46-45 τον Μάκαρο Αμφισσας, ενώ χθες το βράδυ επρόκειτο να παίξει με τον Α.Ο. Ερμιόνης και σήμερα στις 10 το πρωί με τον Προμηθέα, στο ματς που όπως όλα δείχνουν θα κρίνει και την πρόκριση.

Το εισιτήριο για το πανελλήνιο πρωτάθλημα παίρνει η ομάδα που θα τερματίσει στην πρώτη θέση του ομίλου.

Ο Προμηθέας στο έτερο ματς της πρώτης αγωνιστικής του β’ ομίλου επικράτησε πανεύκολα με 71-39 της Ερμιόνης.

Η ταυτότητα στο ματς της Καλαμάτας ‘80 με τον Μάκαρο Αμφισσας έχει ως εξής:

Διαιτητές: Κούλης, Αγγελής

Δεκάλεπτα: 10-8, 19-21, 37-34, 46-45

KΑΛΑΜΑΤΑ ‘80 (Γεωργίου): Ευτυχιάκου 17, Χρυσανθακοπούλου, Κυριακοπούλου 2, Σερεμετάκη 2, Παναγιωτοπούλου 15, Σουμπλή, Σταυροπούλου, Παπαδοπούλου 6, Φραγγέα 6, Χρονοπούλου

ΜΑΚΑΡΟΣ (Φαρόπουλος): Λίβα 10, Αυγερινού, Σγουρομάλη, Καραηλία 6, Καθαράκη, Καραγιάνη 3, Ταμπάκη, Ξεροκώστα 13, Καραμέρη 11, Καραγιάννη, Μαρκοδήμου 2, Ξεπλάτη

Πρεμιέρα για τον Πρωτέα

Στην Κόρινθο θα διεκδικήσουν και οι παίδες του Πρωτέα την πρόκριση στο αντίστοιχο πανελλήνιο πρ4ωτάθλξημα. Η καλαματιανή ομάδα θα ψάξει την πρωτιά του ομίλου, κόντρα στον Προμηθέα, στον Παλαιμώνα Κορίνθου και στον Απόλλωνα Χαλκίδας. Πρώτος αντίπαλος είναι η ομάδα της Κορίνθου σήμερα στις 8 το βράδυ. Την Πέμπτη θα παίξει στις 4 μ.μ. με τον Προμηθέα και την Παρασκευή στις 3 το μεσημέρι με τον Απόλλωνα Χαλκίδας.