Σάββατο, 18 Ιούλιος 2020 12:22

ΜΠΑΣΚΕΤ: Αποκλεισμός για τους παίδες του Πρωτέα

Γράφτηκε από τον
ΜΠΑΣΚΕΤ: Αποκλεισμός για τους παίδες του Πρωτέα

 

Τρεις ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις γνώρισαν οι παίδες του Πρωτέα στην προκριματική φάση και έτσι αποκλείστηκαν από τα τελικά του αντίστοιχου πανελληνίου πρωταθλήματος μπάσκετ.

Η καλαματιανή ομάδα συμμετείχε στον β’ όμιλο, που φιλοξενήθηκε από την Τετάρτη έως την Παρασκευή στην Κόρινθο με αντιπάλους τον Προμηθέα, τον Παλαίμωνα Κορίνθου και τον Απόλλωνα Χαλκίδας. Την πρωτιά και το εισιτήριο της πρόκρισης πήρε ο Προμηθέας που κέρδισε και τα τρία παιχνίδια.

Ο Πρωτέας αντιμετώπισε στην πρεμιέρα τον Παλαίμωνα Κορίνθου από τον οποίο ηττήθηκε με 77 66. Τη δεύτερη αγωνιστική ηττήθηκε με 75-50 από τον Προμηθέα και στο χθεσινό τελευταίο ματς με 68-59 από τον Απόλλωνα Χαλκίδας.

Οι πόντοι των αθλητών της καλαματιανής ομάδας έχουν ως εξής:

Με Παλαίμωνα Κορίνθου: Θεοχαρίδης, Χριστόπουλος, Σαραντόπουλος 36, Παπαθεοδωρόπουλος 11, Αλεξόπουλος, Ζερβάκης, Παυλόπουλος Θ., Παυλόπουλος Χ. 7, Φωτάσης 10, Ρουτζούνης, Αλεξόπουλος 2

Με Προμηθέα: Θεοχαρίδης, Χριστόπουλος, Σαραντόπουλος 20 (1), Παπαθεοδωρόπουλος 9 (2), Αλεξόπουλος, Ζερβάκης, Παυλόπουλος Χ. 17 (1), Φωτάκης 4, Ρουτζούνης

Με Απόλλωνα Χαλκίδας: Θεοχαρίδης, Χριστόπουλος, Σαραντόπουλος 17, Παπαθεοδωρόπουλος 12, Αλεξόπουλος 3, Ζεβράκης, Παυλόπουλος Θ., Παυλόπουλος Χ. 20, Φωτάκης 7, Ρουτζούνης.